Sugestie, aby udoskonalić OSM...
-
Kartki zawodników liczyłby się tak samo jak w realu liga i puchar oddzielnie
-
Z kartkami to w tej grze jest taka sytuacja ,że gdy zawodnik ma już dwie żółte kartki na koncie a w kolejnym meczu otrzyma trzecią, wtedy w kolejnym meczu już nie może zagrać, gdyż na jego koncie pojawia się czerwona kartka. Komplikuje to bardzo sytuację szczególnie w ligach ,gdzie nie ma możliwości transferowania. Wtedy przy absencji kilku wykartkowanych zawodników trudno jest nieraz zebrać wyjściowy skład. Zastanawiam się zatem czy nie można by nieco podnieść w tej grze limitu żółtych kartek ?
-
@cezarro
Ciekawe rozwiązanie, szczególnie że w realnej piłce zazwyczaj pauza jest po 4 lub większej ilości kartek. -
@byku-duma-warmii said in Sugestie, aby udoskonalić OSM...:
@cezarro
Ciekawe rozwiązanie, szczególnie że w realnej piłce zazwyczaj pauza jest po 4 lub większej ilości kartek.o to właśnie mi chodziło
-
*Zlikwidować monety wrócić do biletów jak kiedyś..
*Poprawić systematyczność sprzedaży na LT bo to co ostatnio się dzieje woła o pomstę do nieba...
*Brak możliwości korekt w składach, ustawieniach taktyk w trakcie trwania meczu.. Jest wyznaczony czas do meczu w tym czasie się ustawiasz.. Chyba, że była by opcja, że np przed meczem możesz ustalić sam jakie zmiany przeprowadzić w trakcie meczu zmiana taktyki coś takiego fajna opcja by była
Jak coś jeszcze przyjdzie mi do głowy to napisze
-
@huzar-shakir mi się wydaje że twórcy próbują wymusić na nas sprzedaż za monety i dla tego tak słabo z transferami
-
Mam taką sugestię. W prywatnych ligach powinna być opcja zablokowania eventów. Skoro płacimy za nią swoimi monetami powinniśmy móc wyłączyć takie rzeczy. Przyspieszona sprzedaż zawodników spowodowała zamieszanie u nas w bitwie MPG. Wydaje mi się, że teraz system jakoś to wyrównuje i po prostu robi po 2 transfery albo wcale. Wypacza to niestety wynik rywalizacji, bo jak wiemy transfery to podstawa..
Gdzie są transfery z 7 i 9 ?
-
Mamy bitwy rankingowe i dostajemy ptk za wygrane bądź remisy w takim razie zrobić ranking indywidualnych ptk menadżerów?
-
@stefan-joptwojmać To co sie dzieje z transferami ostatnio to kpinia.... niestety jest tak, ze niektorym schodzi co sesje innym w ogole w ciagu dnia nic nie schodzi.... Kiedys az tak kiepsko to nie wygladalo....
-
@rusewicz said in Sugestie, aby udoskonalić OSM...:
@stefan-joptwojmać To co sie dzieje z transferami ostatnio to kpinia.... niestety jest tak, ze niektorym schodzi co sesje innym w ogole w ciagu dnia nic nie schodzi.... Kiedys az tak kiepsko to nie wygladalo....
Zgadzam się, jednak "góra" uważą, że to nic nienormalnego... nic z tym nie zrobimy .
-
- Na apce mobilnej mogła by być opcja "Wyczyść jedenastkę". Na przeglądarce jest, w apce nie ma
- Zapisz formację/taktykę. Ustawiamy sobie taktykę po czym ją zapisujemy i mamy ją w bazie danych, t.j. możemy ją wybrać i wczyta nam zapisane wcześniej ustawienia
-
@huzar-shakir Wiem, ale zamiast 11 kliknięć miałbyś 1
-
Taka drobna sugestia, a mianowicie przydało by się zmienić pozycję Fabio Coentrão bo w OSMie to napastnik, a z tego co wiem jest lewym obrońcą
-
@m-rebizant said in Sugestie, aby udoskonalić OSM...:
Taka drobna sugestia, a mianowicie przydało by się zmienić pozycję Fabio Coentrão bo w OSMie to napastnik, a z tego co wiem jest lewym obrońcą
Dzęki za spostrzeżenie, zgłoszę to
-
@m-rebizant Bramki chłopak strzela to nie narzekaj
-
@huzar-shakir haha, no w sumie
-
Mam taką małą sugestię ponieważ wiele osób ustawia trening rano, koło 10-tej weszła promocja z szybszą pracą trenerów i rozbudową stadionu. Osoby które włączyły trening np. po 8 rano muszą czekać do 16, a te osoby które włączyły np 10.30 skończą o 14.30. Podobnie z rozbudową stadionu. Może w momencie wejścia promocji powinien się ten czas jakoś wyrównać bo kto rano wstaje... ten jest pokrzywdzony