Rekordy i Sukcesy
-
@dovco_handf u nas w bitwie PEvAG to samo robi
-
@Magic-89 @Byku-Duma-Warmii @daroo933 @Damiś27 @Mati-Colchoner @Łukasz-Wierzbowski @Dovco_HandF Dziękuję Panowie za uznanie i dobre słowo
Nie wiem do końca czy to miało wpływ na końcowy wynik, ale w tej lidze było 3 menagerów którzy też ostro transferowali nie tylko z LT, ale i korzystając ze skauta,co w moim odczuciu napędzało mocno ruch na LT.
Oczywiście od początku kadra budowana na skaucie (no chyba, że były okazje na LT) do skilla over 90. Część zawodników wytrenowanych reszta skill over 100 rzecz jasna z LT. W między czasie też skauta wysyłałem na zawodników typowo na handel... nie liczyłem dokładnie, a;le szacuję teraz, że około 800 monet same transfery od skauta
Trening minimum 2x na dobę ( bez przyspieszaczy) do tego 2-3 mecze towarzyskie to sekret na taka w kadrę w tak krótkiej lidze (choć pewnie w skali światowej OSMa to nie jakiś super rekord)
Nie zdążyłem zrobić screena terminarza, ale w tej lidze dostałem 6 zgrupowań. Co ciekawe już w 1 kolejce mnie późniejszy wicelider zaskoczył. To była jedyna porażka i zarazem strata punktów w tej lidze. -
@tristan1982 said in Rekordy i Sukcesy:
około 800 monet same transfery
na takie ekstrawagancje to mnie nie stać
-
110, 109, a na ten moment, znajduję się na 103 miejscu w światowym rankingu, powoli zbliżam się do setki, może za miesiąc się uda
-
@mati-colchoner to już jest wyczyn, napiszemy o tym w turniejowej gazecie
-
Wszyscy mówią, że pierwszy raz cos takiego widzą. Mecz MPG przeciwko Łukaszowi Kowalskiemu. Na start dwie czerwone kartki minuta po minucie a następnie chwilę później kontuzja. Wydawałoby się, że to i już dużo, jednak druga połowa przynosi kolejną kontuzję tylko po to by pod koniec regulaminowego czasu jeszcze jeden piłkarz doznał kontuzji. Zaczyna się dogrywka no i zmiennik kontuzjowanego piłkarza doznaje również kontuzji. Byłoby zbyt kolorowo gdyby to było na tyle no wiec, żeby mecz był ciekawszy w 97 Marquinhos dostaje czerwo na pysk. Co ciekawe, mimo tych wszystkich przygód mecz skończył się remisem a losy o awansie do kolejnej rundy pucharu rozstrzygnęły rzuty karne - Awansował Łukasz, bo gdyby było odwrotnie to już w ogóle zahaczyłoby o patologie. Ja przyjąłem to z uśmiechem na twarzy, w końcu rozsypała mi się kadra budowana od początku sezonu, czerwone z zawieszeniem na 5 meczy, kontuzje podobnie - magia gry! : )
-
@rusewicz
Czyste piękno naszej gry -
@byku-duma-warmii wiesz co, odechciało mi się grać przez ten mecz i po mpp o ile wezmę udział robię sobie urlop. Wpompowalem tyle czasu energii i monet w tą bitwę a dostaje coś takiego. to co się stało wczoraj to było lekkie przegięcie ze strony silnika gry.
-
@rusewicz Popieram, zbliża się bitwa Hpl-PL, weź urlop
-
@mati-colchoner Nie ciesz się za bardzo Jest nas kilku którzy zastąpią Marcina z powodzeniem
-
@rusewicz said in Rekordy i Sukcesy:
Wszyscy mówią, że pierwszy raz cos takiego widzą. Mecz MPG przeciwko Łukaszowi Kowalskiemu. Na start dwie czerwone kartki minuta po minucie a następnie chwilę później kontuzja. Wydawałoby się, że to i już dużo, jednak druga połowa przynosi kolejną kontuzję tylko po to by pod koniec regulaminowego czasu jeszcze jeden piłkarz doznał kontuzji. Zaczyna się dogrywka no i zmiennik kontuzjowanego piłkarza doznaje również kontuzji. Byłoby zbyt kolorowo gdyby to było na tyle no wiec, żeby mecz był ciekawszy w 97 Marquinhos dostaje czerwo na pysk. Co ciekawe, mimo tych wszystkich przygód mecz skończył się remisem a losy o awansie do kolejnej rundy pucharu rozstrzygnęły rzuty karne - Awansował Łukasz, bo gdyby było odwrotnie to już w ogóle zahaczyłoby o patologie. Ja przyjąłem to z uśmiechem na twarzy, w końcu rozsypała mi się kadra budowana od początku sezonu, czerwone z zawieszeniem na 5 meczy, kontuzje podobnie - magia gry! : )
powiem Ci tak, gdybyś grał z jakimś pionkiem, nie byłoby tyle czerwieni
-
Udało się !!!
-
-
@mati-colchoner brawo!
-
@mati-colchoner Gratulacje, zrobiłeś to!
-
@mati-colchoner brawo
-
@Mati-Colchoner Dobra robota,teraz weźmiesz się za przeskoczenie @damiś27, a później idziesz do pierwszej 10tki
-
Dzięki za gratulacje 14 mistrzostw z rzędu nie poszło na marne A teraz czeka mnie zasłużony odpoczynek od ligi albańskiej
-
2 dni temu stuknal moj maly jubileusz, 3000 spotkań rozegranych w OSM