Ekibe Alım Başlığı
-
Sıralamada 8. olan TeknoRed ekibinin Akademi ekibine alımlar yapılacaktır. Belli aralıklarla en iyiler ana ekibe alınmaktadır. MehmetCetinTD 'ye (bana) mesaj atabilirsiniz.
-
TeknoRed ekibimize 1 adet üst düzey menajer alınacaktır. PM'den ulaşabilirsiniz.
-
WINSTON
Dünya sıralamasına oynayan bir ekip oluşturmaya çalışıyoruz. Arkadaş ortamı oluşturup bir yandan da sohbet muhabbete vurabilmelik.
-
+18 yaş ( Büyükleri ve küçüklerine saygılı, seviyeli )
-
WhatsApp zorunlu ( Şart )
-
- Yüzde 70 üzeri kazanması olmalı
-
Bağlılı yüksek olmalı
-
Bilgi alışverişi yapan, örn: bu taktik uygun mu?
Ulaşım için oyundan mesaj atabilirsiniz : Oyun adım: medusa5021
-
-
Ekip adı: HepSeninleyizTÜRKİYE
Aranılan kişinin minimum menajer puanı: 5.000
Ekip yeni kuruldu herkesi bekliyorum. -
Arkadaşlar dünya sıralamasında 23. Olan Börü ekibimize menejer alımı yapılacaktır.
1- En önemli şartımız aktiflik transfer saatlerinde , maç sim saatlerinde ve watsap grubumuzda aktif olacak tecrübeli kaptanlarimizin verdiği taktik ve stratejileri eksiksiz uygulayacak arkadaşlar oyundan mesaj atabilir.nickim sULtAn çER -
Herkese merhaba,
Eski bir oyuncuyum. Oyuna geri dönme kararı aldım. Aktif olarak savaş ve ekip ligi oynayan ve ortamı olan bir ekip arıyorum. Sisteme şu an biraz yabancıyım fakat alıştığımda güzel işler yapabileceğimize inanıyorum. -
Merhaba arkadaşlar Eski Turkuaz ekibiyle geri oyuna döndük. Eski arkadaşlarımıza ek olarak yeni arkadaşlar da aramıza katmak istiyoruz. Bir ekibin ismini değiştirerek Turkuaz yaptık. Dünya Starları liginde de savaş yapmaya başlayacağız. Bizimle oynamak isteyen arkadaşlar oyundan banaa ulaşırsa yardımcı olurum.
-
Ekibimize dahil etmek üzere birlikte savaşlara katılabileceğimiz, uyumlu, ilgili ve kafa dengi arkadaşları aramızda görmek isteriz.
-
Sons of Anatolia ekibimize menajer alımı yapılacaktır. Oyundaki maçları takip edebilen, saygılı menajerler ekip yetkililerimizle oyun üzerinden iletişime geçebilir. 'Türkçe bilmeyenleri almıyoruz, çeviri yapanlarında düşünceleri pek anlaşılmıyor ısrar etmeyelim lütfen...'
-
arkadaşlar uzun süredir oynuyorum yalnız ara verdiğim için puanlarım sıfırlandı profilime girip bakabilirsiniz beni alacak bir ekip var mı?
-
@sultan-çer said in Ekibe Alım Başlığı:
Arkadaşlar dünya sıralamasında 15. Olan Börü ekibimize menejer alımı yapılacaktır.
1- En önemli şartımız aktiflik transfer saatlerinde , maç sim saatlerinde ve watsap grubumuzda aktif olacak tecrübeli kaptanlarimizin verdiği taktik ve stratejileri eksiksiz uygulayacak arkadaşlar oyundan mesaj atabilir.nickim sULtAn çERilan hala geçerlidir
-
oyunu zamanında bırakmıştım tekrar başladım. profilime bakabilirsiniz. muhabbeti güzel başarılı bir ekip arıyorum.
-
TÜRK ekipler grubumuza sınırlı sayıda menajer alımı olacaktır. Başvurularınızı bekliyoruz.
-
Bulletproof TR yeni kurulan ekibimize alım vardır. Boşta olan, ekip arayanlar buyursunlar.