Mistrzostwa Polski Par 2019
-
@pawełfurmański Gdybym nie grał do konca ,podobnie jak i @Przemek-Kaszti to nie ogralibyśmy dziś naszych rywali
-
@suchy998 said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
mi sie zdaje ze wcale juz nie wezmnie udziało to nie bedzie sie logował jak połowa kont z polskich menadzerów
Ha,ha,ha...
-
@rusewicz said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
U nas też dopiero jutro rozstrzyga się losy awansu
-
Zabawna sytuacja, bo może tak się zdarzyć, że 3 pary będą miały po 60 punktów. Jest nikła szansa, ale możliwa. Co się musi wydarzyć? Ja i formoza wygrywamy swoje wyjazdy, sniki przegrywa, Rusewicz remisuje i wtedy zadecyduje mała tabela. Co prawda zostały jeszcze 2 mecze do rozegrania, ale już wiadomo jak by wyglądała:
-
-
@rusewicz W grupie D już wszystko jasne, pozostała jeszcze tylko walka o 1 miejsce
-
Grupa B - wyniki końcowe:
-
@Magic-89 & @Lhundaeion
@Prezes-Kukito & @ShakiBoy Gratuluję awansu -
Grupa C. Kolejka 22/22
Ostateczne wyniki naszej grupy. Gratulacje dla par buteusz / gorkins i biker294 / kondziowa1 i powodzenia w kolejnej rundzie.
Chciałbym również podziękować mojemu koledze z drużyny, kuligu za jego wysiłki.
A także przepraszam za moje złe polskie. Właściwie to mam zerowy poziom tego języka pomimo mojego rosyjskiego. Używałem tłumacza.Dziękujemy za zorganizowanie i zaproszenie na tak interesujący turniej.
-
@sabit-mamedov świetnie dajesz sobie radę na z tłumaczem, do zobaczenia za rok w MPP
-
Ostatnia kolejka.
-
Końcowa klasyfikacja grupy D. Serdeczne gratulacje dla @Przemek-Kaszti i @huzar-shakir oraz @jepsztel i @Mati-Colchoner , którzy awansowali do drugiej rundy. Pragnę także podziękować innym parom za świetną walkę i wysoki poziom rywalizacji!
-
@didierluk gratki emocje do samego końca
-
@Stefan-Joptwojmać jak tam u nas wygląda koniec?
-
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@sabit-mamedov świetnie dajesz sobie radę na z tłumaczem, do zobaczenia za rok w MPP
@huzar-shakir Bardzo Ci dziękuję przyjacielu