MPG 2019
-
Cutrone 5 bramek, wynik kosmos..
-
MPG 2019 R5: Polish Eagles vs Aleja Gwiazd PL /
- Reszta tabelek jeszcze dziś, bo muszę je dokończyć
-
@rusewicz Dzięki za gratki, wystarczyłoby mi 1-0
-
@mihau1878 Puchar jest nasz, ale ostatnia kolejka tak się ułożyłam, że zwycięzcę wyłoni mecz pomiędzy mihau a formozą, wyniki z pozostałych spotkań są bez znaczenia.
-
Zapowiedź ostatniej kolejki :
-
panowie -
@Pb1984 & @Konix1982 & @Mati-colchoner & @FORMOZA & @Stefan-joptwojmać dziękujemy za nie lada emocje ,których wraz z nami :
@mihau1878 & @sniki26 & @rusewicz & @Bolesław-Chrobry dostarczyliscie,o których losach decydował jeden mecz w ostatniej kolejce. -
@huzar-shakir said in MPG 2019:
panowie -
@Pb1984 & @Konix1982 & @Mati-colchoner & @FORMOZA & @Stefan-joptwojmać dziękujemy za nie lada emocje ,których wraz z nami :
@mihau1878 & @sniki26 & @rusewicz & @Bolesław-Chrobry dostarczyliscie,o których losach decydował jeden mecz w ostatniej kolejce.Jaki ścisk w miejscach 6-10;P
-
Rozegraliśmy między sobą dwie kapitalne bitwy w tych mistrzostwach Gratki za zwycięstwo i uniknięcie kar
-
@mati-colchoner czlowiek uczy sie na bledach, jednak tego wpierd...... i tak Ci nie zapomne
-
Jesteśmy zadowoleni.Raz,udał nam się rewanż za przegraną bitwę w rundzie grupowej,dwa,pokazaliśmy iż mimo znacznej różnicy w sile kadr potrafiliśmy przeciwstawić się rywalom.Sama bitwa na grają na najwyższym poziomie przez obie grupy,mimo że od czasu do czasu padały wyniki nadspodziewanie wysokie
-
MPG 2019 R5: Polish Eagles vs Aleja Gwiazd / kolejek
-
Start: 12 Lipiec 2019 (piątek)
Terminarz - Faza Finałowa - bitwy o , , i miejsca
Tabela - Faza Finałowa - bitwy o , , i miejsca
Organizator: Polski Personel
Prowadzący: @Damiś27 @mihau1878 @Stefan-Joptwojmać
W przypadku jakichkolwiek problemów, potencjalnych kar, obaj kapitanowie muszą podjąć próbę rozwiązania problemu lub nałożenia kar.
W przypadku, gdy nie mogą. Sprawa z wszystkimi zasadami musi zostać opublikowana na forum, a organizator będzie miał ostateczną decyzję.
Jutro więcej informacji
Start: 12 Lipiec 2019 (piątek)
-
@Marcin6578 Masz rację, tylko w tedy mieliśmy bitwę o nic. Bo PE i AG zapewniły sobie awans wcześniej.
Dlatego zmieniłem skład przed bitwą (około 48-72h) i chciałem dać szansę innym, bo pierwotnie mieliśmy innym składem zagrać.
Zresztą tamta bitwa nam nie poszła tak jak oczekiwałem. Teraz już zagraliśmy bliżej naszego poziomu.
Jednak trzeba przyznać że obie bitwy były bardzo ciekawe i decydowały 2-3 ostatnie kolejki o wygranej. Także gratulację dla obu grup za walkę