(L)egia Warszawa
-
@stefan-joptwojmać said in (L)egia Warszawa:
@cezarro said in (L)egia Warszawa:
@rusewicz trzeba dać chłopu szansę ,jak zagra kilka meczów wtedy się przekonamy
Kilka zagra na pewno, ale jest strasznie chimeryczny, dobre mecze przeplata tragicznymi. Szykujcie snikersy
Chimeryczny? Ostatnio można było odnieść wrażenie, że w Legii praktycznie każdy gracz jest chimeryczny, więc pod tym względem będzie on do drużyny idealnie pasował
-
@stefan-joptwojmać no będzie pasował do gwiazdeczek bo sam się za taką ma
-
-
@cezarro
Ostatnio nas do tego przyzwyczajają, niestety. -
@byku-duma-warmii A później się dziwimy dlaczego nasza liga jest na aż tak odległym miejscu w rankingu uefa
-
@mati-colchoner
Nasza piłka zmierza do nikąd, taka jest prawda. -
Legia właśnie udowodniła, że w piłce nożnej wszystko jest możliwe i nawet z Gibraltarem można stracić punkty w pucharowym meczu .
-
Trzy mecze w pucharach, trzy mecze na wyjeździe w pucharach ,trzy mecze na wyjeździe w pucharach bez porażki, to świetne wyniki, a my się czepiamy
-
@mati-colchoner
Ja jedynie do Legii mam pretensje, bo taki klub nie powinien remisować z drużynami z Giblartaru. Ale już Piast i Cracovia fajnie się pokazały. -
@byku-duma-warmii Szczególnie Piast zagrał bardzo dobrze na wyjeździe i ten wynik bardzo ich przybliża do awansu. BATE wielokrotnie grało w Lidze Mistrzów i mogło sprawić niezłe baty polskiemu debiutantowi w el. LM , a omal nie wygrali wyjazdowego meczu.
-
Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby Legia miała odpaść z drużyną z Gibraltaru, po meczu u siebie .
-
@cezarro
Oby to było trafne