Mistrzostwa Polski Par 2019
-
@martin343 tak
-
@martin343 Co ty się ciągle czepiasz meczów pomiędzy kolegami z pary? Przecież wiadomo, że jeden drugiemu poddaje. O ci chodzi? Odsyłam do punktu IV z podpunktami Regulaminu MPP 2019, widać gołym okiem w 1 poście tego wątku .
-
@dovco_handf chodziło mu raczej o mecz jepsztela z kondziową
-
Przepraszam, sobota wieczór, wiadomo co się wtedy robi. Może po wyniku tego nie widać, ale zapomniałem o ustawieniu się przed imprezą i nie zmieniłem oddania na mecz z stb i się do tego przyznaję. Podejrzewam co to oznacza, jednak to nie było celowe, bo jakie bym miał korzyści z oddania rywalowi z innej grupy? Nie chcę się tłumaczyć, ale liczę na wyrozumiałość.
-
@martin343 Od zawsze grałem fair wobec wszystkich i naprawdę nie mam pojęcia jakim cudem jepsztel ze mną w ogóle wygrał, w dodatku tak wysoko, ale zastanów się czasami, toksyczny człowieku, zanim wysuniesz takie zbyt pochopne wnioski. Jaki sens miałoby w ogóle takie oddanie? Mamy 9. kolejkę XD Sprawdziłeś moją wyjściową "11", taktykę, no cokolwiek, żeby chociaż mieć jakiekolwiek podstawy do takich oskarżeń czy tylko zobaczyłeś wynik? Zastanowiłeś się nad tym wszystkim, czy jednak Twoim celem jest wyłącznie wywoływanie kłótni o wyssane z dupy pomówienia, bo z tego, co zauważyłem, to jedyne co na tym forum idealnie potrafisz. Winszuję!
-
Sorry za post pod postem, ale sprawdziłem tabelę i musiałem wszystko przeanalizować.
Para jepsztela z Matim przed tym meczem miała... 5 pkt. Po 7 kolejkach. Za to ja z Bikerem traciliśmy do liderów 4 pkt! To teraz zastanówmy się: kto tu komu powinien oddać? -
Gdyby dziś zakończyły się zawody to Mistrzami Polski Par w 2019 zostaliby: @stb411 I @martin343
-
Spoko sprawdzajcie co chcecie gram ciągle ta sama taksa od początku mpp z nikim nawet jednego słowa nie zamieniłem Martin wynajmij detektywa
-
@jepsztel @kondziowa1 nie martwcie się @martin343 nie może przeżyć, że jego dwóch przyjaciół z grupy dostało zasłużenie dyskwalifikacje więc do końca MPP będzie szukał teorii spiskowych aby wykluczyć innych graczy.
@martin343 tak jak Cie lubie i szanuję za czasów gdy graliśmy razem w PW to uważam, że powinieneś dać już spokój było minęło nie musisz teraz codziennie o tym pisać. Damis i Tristan wzięli to na klate i nic nie piszą.. ️
-
Jeżeli kogoś oskarżacie, to poprosiłbym o jakiekolwiek dowody, kłapać dziobem każdy potrafi. Sami siebie negatywnie nakręcacie.
-
Kurczę, wysłałem na trening swojego najlepszego napadziora, będzie ujemny punkt niestety w sumie i tak to za wiele nie zmienia
-
@stefan-joptwojmać czemu tego nie pisałeś że każdy klapać może jak tyłu klapalo dziobem jak ja wygrałem z Damisiem 6:0? że trzeba udowodnić? jakoś teraz inaczej podchodzicie do prawie identycznego wyniku, dla mnie dziwne i niesprawiedliwe i tyle
-
@kondziowa1 ja żadnych wniosków nie wyciągam wobec was tylko pytam dlaczego jak ja wygrałem z kolegą z grupy 6:0 to była dyskwalifikacja a jak u was było 5:0 to jest ok?
-
@kondziowa1 u nas z Damisiem też było daleko do końca a pomówienia to były wtedy a nie teraz także ogarnij się człowieku
-
@daroo933 ja od początku mam w dupie czy ktoś komuś oddaje po co i dlaczego. ja zawsze gram fair i uważam że inni też tak grają. dlatego uważam że dyskwalifikacja Damisia i Tristana była niesprawiedliwa. dobra ok była dyskwalifikacja bo kilku krzykaczy nakręciło personel. ale gdy sytuacja się powtarza z innymi to jest cisza i ok i tylko o to mi chodzi widocznie są równi i rowniejsi. wtedy to były pomówienia i to jakie! ale jak ja zapytałem delikatnie dlaczego przy takiej samej sytuacji nie ma reakcji to jestem be. ok mogę być
-
@dovco_handf z jakiej pary? były dwa mecze po 5:0 chodzi mi ten drugi w tym wypadku widzę że nawet nie zauważyłeś. gratuluje
-
@jepsztel said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Spoko sprawdzajcie co chcecie gram Martin wynajmij detektywa
a przypomnieć ci co pisałeś o naszym wyniku z Damisiem? że koledzy z grupy że że słabo, że nie ma równego traktowania, tez wynajales wtedy detektywa?
-
Kolejna szalenie zacięta kolejka:
-
Kończąc temat dyskwalifikacja Damisia i Tristana, chciałem powiedzieć, że moja intencją nie jest i nie było chęci karania kogokolwiek w tym Kondziowy/Jepsztela.Uwazam że w ich meczu nie było próby oddania. Mój post o braku reakcji kogokolwiek na ich mecz był spowodowany chęcią pokazania ogromnej różnicy w ocenie mojego meczu z Damisiem /6:0/ a meczu Kondziowa z Jepsztelem 5:0, a przecież to tylko jedna bramka różnicy.. Nie wiem czemu tak było czemu mnie i Damisia wielu ludzi oceniło z góry najgorzej jak można. Może było to spowodowane wcześniejszą karą na chmurze i rts i chęcią odwetu na Damisiu. Ja napisałem już chyba wszystko na ten temat, weźcie pod uwagę że szkoda mi było kolegów z grupy i walczyłem o ich dobre imię, jeśli chodzi o mnie to w ramach protestu chętnie bym zrezygnował gdyby to było IMP. ale tutaj nie chce karać dodatkowo kolegi z pary który wkłada dużo serca w grę. Więcej nie będę się wypowiadał na ten i podobne tematy, kogo uraziłem to przepraszam.