Mistrzostwa Polski Par 2019
-
Końcówka półfinałów i wszystkie pary nadal liczą się o awans :).Nikt nikomu nie odpuszcza,niema za darmo oddawania meczy
-
-
Grupa J 19/22
-
-
-
@huzar-shakir może zmienić jak ekipa podejmie decyzję z Damianem
-
Komunikat Organizatorów MPP 2019
Oddanie w kontrowersyjnym meczu @Damiś27 przeciwko koledze z grupy, grającego w innej parze - @martin343 w rundzie 13 półfinału MPP - było niecelowe, wynikające z błędu w ustawieniu jednego z suwaków, o czym świadczą statystyki meczu i wystawienie najsilniejszego składu przez @Damiś27. Jednakże pomimo, że nikt oficjalnie nie zgłosił raportu oszustwa oraz nie napisał skargi w e-mailu do Polskiego Personelu na temat tego meczu, kierując się zasadami fair play oraz nie chcąc tworzyć precedensu informujemy, co jednogłośnie wśród Organizatorów ustaliliśmy:
Obaj menadżerowie z pary: @Damiś27 i @tristan1982 dograją zawody do końca, jednak w wyniku błędu @Damiś27 zostają zdyskwalifikowani z tego turnieju. Tabela z udziałem ich pary zostanie przeliczona, a wszystkie mecze z ich udziałem zostaną pominięte w ustaleniu punktacji z ich ligi. Oddanie to oddanie, niezależnie czy nastąpiło przypadkiem czy celowo. Niech powyższa sytuacja będzie przestrogą dla innych zapominalskich. -
@daroo933 said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@huzar-shakir może zmienić jak ekipa podejmie decyzję z Damianem
A o co Ci chodzi teraz kolego, boją nie wiem
-
@dovco_handf said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Komunikat Organizatorów MPP 2019
Oddanie w kontrowersyjnym meczu @Damiś27 przeciwko koledze z grupy, grającego w innej parze - @martin343 w rundzie 13 półfinału MPP - było niecelowe, wynikające z błędu w ustawieniu jednego z suwaków, o czym świadczą statystyki meczu i wystawienie najsilniejszego składu przez @Damiś27. Jednakże pomimo, że nikt oficjalnie nie zgłosił raportu oszustwa oraz nie napisał skargi w e-mailu do Polskiego Personelu na temat tego meczu, kierując się zasadami fair play oraz nie chcąc tworzyć precedensu informujemy, co jednogłośnie wśród Organizatorów ustaliliśmy:
Obaj menadżerowie z pary: @Damiś27 i @tristan1982 dograją zawody do końca, jednak w wyniku błędu @Damiś27 zostają zdyskwalifikowani z tego turnieju. Tabela z udziałem ich pary zostanie przeliczona, a wszystkie mecze z ich udziałem zostaną pominięte w ustaleniu punktacji z ich ligi. Oddanie to oddanie, niezależnie czy nastąpiło przypadkiem czy celowo. Niech powyższa sytuacja będzie przestrogą dla innych zapominalskich.Bez sensu, ja też raz się nie ustawiłem a właściwie nie przestawiłem i przegrałem 3:0 to co? zastanowię się czy grać w jakichkolwiek mistrzostwach bo mi też zdarza się zapomnieć ustawic. jak zapomnę się ustawić z przeciwnikiem nie ze swojej grupy to jest ok a jak że swojej grupy to już podpucha i dyskwalifikacja. to lepiej nie być w grupie. albo mam pomysł przed mistrzostwami czy IMP czy MPP wyjdę z grupy i będę grał jako niezależny a po mistrzostwach wrócę do grupy. wtedy jak zapomnę się ustawić będzie ok?
-
@dovco_handf
@Prezes-Kukito / ShakiBoy 61 27 / 34
@martin343 / @stb411 54 24/30
@Bolesław-Chrobry / @zaklety 44 25 / 19
@buteusz / @gorkins 42 27 / 15
@Rhett1 / @pawel02121 25 15 / 10Przeliczyłem wszystko Tylko niestety nie mam tabelki w excelu, więc podane w takiej formie Wszystko powinno się zgadzać
-
@shakiboy Dzięki .
-
@shakiboy said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@dovco_handf
@Prezes-Kukito / ShakiBoy 61 27 / 34
@martin343 / @stb411 54 24/30
@Bolesław-Chrobry / @zaklety 44 25 / 19
@buteusz / @gorkins 42 27 / 15
@Rhett1 / @pawel02121 25 15 / 10Przeliczyłem wszystko Tylko niestety nie mam tabelki w excelu, więc podane w takiej formie Wszystko powinno się zgadzać
-
-
-
Dwie pary są już pewne awansu, dwie kolejne jeszcze walczą o jedno wolne miejsce: