Pomoc OSM 🤔
-
Na potwierdzenie moich słów mój przypadek z bitwy rankingowej PAM:
-
U mnie to samo, niestety.
-
@byku-duma-warmii Ja mam tak na wszystkich moich subkontach. W bitwie o awans do WCC również...
-
@dovco_handf
Da się coś z tym zrobić w najbliższym czasie ? -
@dovco_handf Chodziło bardziej o to że nie można kupić zawodników z włoskiej ligi, a nie Włochów, Ty próbujesz na screenie kupić Argentyńczyka ale właśnie z Serie A (Atalanta).
-
@byku-duma-warmii said in Pomoc OSM:
@dovco_handf
Da się coś z tym zrobić w najbliższym czasie ?Zapewne jutro jak wrócą do pracy to będą z tym walczyć. Znowu nie można się zalogować do gry. A jak się zalogujesz to jest problem z wybraniem konta. To jeszcze gorszy błąd, którego do tej pory całkiem nie naprawili.
-
@didierluk said in Pomoc OSM:
@dovco_handf Chodziło bardziej o to że nie można kupić zawodników z włoskiej ligi, a nie Włochów, Ty próbujesz na screenie kupić Argentyńczyka ale właśnie z Serie A (Atalanta).
To kolejny zbieg okoliczności. Nie mogę kupić ŻADNEGO zawodnika na każdym z kont, nie tylko tych z włoskiej ligi. Nie będę ci zamieszczał tu kilkadziesiąt screenów .
-
@cezarro widzę że nie tylko mi wcięło wszystkie osiągnięcia
Dodam tylko że w apce (w przeglądarce wszystko jest w porządku) nie można przejrzeć dominacji świata - pojawiają się same procenty, ale żaden z krajów nie jest odnotowany jako zaliczony -
Niestety osiągnięcia nie wróciły...
-
Witam od kilku dni próbuję kupić obrońców grając Bayernem Monachium w lidze niemieckiej chciałbym mieć wiec zawodników 90+ na liście transferowej jest tylko jeden taki zawodnik De Vrij od początku widnieje on na liście transferowej jednak nie udaje mi się go kupić ponieważ wyskakuje komunikat "Zawodnik ten został już sprzedany" nie mogę go kupić i dodatkowo blokuje mi cała listę transferowa bo nie dochodzą nowi obrońcy a zawodnicy 80-89 kompletnie mnie nie interesują a w tej chwili mam deficyt na obronie nie wiem co robić i gdzie zgłosić taki błąd
-
-
O dziwo udało mi się kupić piłkarza z ligi Włoskiej, za pieniądze uzyskane ze sprzedaży Hernandeza nabyłem Chielliniego i M'bengue. Jednak gdy wchodzę w rejestr zakupionych piłkarzy, nie widnieje tam nazwisko Chielliniego, taki mały szczegół
-
Wchodzę na apkę,patrzę, zarówno w lidze polskiej,chińskiej jak i w USA zniknęli wszyscy zawodnicy z ligi włoskiej.Można kupić innych graczy tyle że za wielu ich niema a jeśli już to w większości cieniasy.Najwazniejsze jednak iż pobytu się jednego problemu
Szkoda że brak możliwości rozegrania meczy z przed kilku dnii nie zostało zrekompensowane monetami dla nas użytkowników jak to miało wcześniej kilka razy miejsce.To samo tyczy się to problemami z wejściem w grę czy brakiem możliwości zakupów graczy.
-
Osiągnięć dalej brak natomiast nie miałem problemów z zawodnikami na liście transferowej
-
@łukasz-rutek said in Pomoc OSM:
Osiągnięć dalej brak natomiast nie miałem problemów z zawodnikami na liście transferowej
Widzę, że masz z powrotem osiągnięcia. Też nie miałem. Błąd został szybko naprawiony
-
Witam od kilku dni próbuję kupić obrońców grając Bayernem Monachium w lidze niemieckiej chciałbym mieć wiec zawodników 90+ na liście transferowej jest tylko jeden taki zawodnik De Vrij od początku widnieje on na liście transferowej jednak nie udaje mi się go kupić ponieważ wyskakuje komunikat "Zawodnik ten został już sprzedany" nie mogę go kupić i dodatkowo blokuje mi cała listę transferowa bo nie dochodzą nowi obrońcy a zawodnicy 80-89 kompletnie mnie nie interesują a w tej chwili mam deficyt na obronie nie wiem co robić i gdzie zgłosić taki błąd
Powinno już być wszystko ok, a jeżeli dalej jest błąd to zrób screena z próby zakupu zawodnika i zgłoszę ten błąd indywidualnie z twoim przypadkiem .
-
według tego co da się zauważyć wszystko zostało naprawione.