• Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse

Ben OSM yi WEB ten oynuyorum. İş kulübündeki her şeyi yaptım ama hala Boss Coin alamadım.

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
3 Posts 3 Posters 191 Views
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • Eren ÖZGÜLTEKİNE Offline
    Eren ÖZGÜLTEKİNE Offline
    Eren ÖZGÜLTEKİN Turkish Users
    wrote on last edited by

Ben OSM yi WEB ten oynuyorum. İş kulübündeki her şeyi yaptım ama hala Boss Coin alamadım.

1 Reply Last reply
    0
  • GS Ramo 1905G Offline
    GS Ramo 1905G Offline
    GS Ramo 1905
    wrote on last edited by GS Ramo 1905

@Eren-ÖZGÜLTEKİN Merhaba, İş kulübündeki teklifler iş ortaklarımızın sorumluluğu altındadır. Tamamladığınız teklifin son durumunu kontrol etmek için teklif duvarına girip tekliflerin ilerleme durumunun gözüktüğü ekrandan hangi teklife itiraz etmek istiyorsanız üzerine tıklayıp gerekli adımları izleyerek itiraz etmeli ve mailinizden durumu takip etmelisiniz.

Forumlara yazmanız veya destek ekibine mail atmanız iş kulübündeki sponsorlardan alınan tekliflerden herhangi bir coins kazanmanızı sağlamayacaktır. 🙂 İyi Oyunlar 👍

‘’𝙂𝙚𝙧𝙘̧𝙚𝙠𝙡𝙚𝙧𝙞 𝙩𝙖𝙧𝙞𝙝 𝙮𝙖𝙯𝙖𝙧 𝙩𝙖𝙧𝙞𝙝𝙞 𝙙𝙚 𝙂𝙖𝙡𝙖𝙩𝙖𝙨𝙖𝙧𝙖𝙮…!’’

S 1 Reply Last reply
    0
  • S Offline
    S Offline
    sistematikci
    replied to GS Ramo 1905 on last edited by

@gs-ramo-1905 said in Ben OSM yi WEB ten oynuyorum. İş kulübündeki her şeyi yaptım ama hala Boss Coin alamadım.:

@Eren-ÖZGÜLTEKİN Merhaba, İş kulübündeki teklifler iş ortaklarımızın sorumluluğu altındadır. Tamamladığınız teklifin son durumunu kontrol etmek için teklif duvarına girip tekliflerin ilerleme durumunun gözüktüğü ekrandan hangi teklife itiraz etmek istiyorsanız üzerine tıklayıp gerekli adımları izleyerek itiraz etmeli ve mailinizden durumu takip etmelisiniz.

Forumlara yazmanız veya destek ekibine mail atmanız iş kulübündeki sponsorlardan alınan tekliflerden herhangi bir coins kazanmanızı sağlamayacaktır. 🙂 İyi Oyunlar 👍

👍

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular