Ekibe Alım Başlığı
-
@sultan-çer said in Ekibe Alım Başlığı:
Arkadaşlar dünya sıralamasında 15. Olan Börü ekibimize menejer alımı yapılacaktır.
1- En önemli şartımız aktiflik transfer saatlerinde , maç sim saatlerinde ve watsap grubumuzda aktif olacak tecrübeli kaptanlarimizin verdiği taktik ve stratejileri eksiksiz uygulayacak arkadaşlar oyundan mesaj atabilir.nickim sULtAn çERilan hala geçerlidir
-
oyunu zamanında bırakmıştım tekrar başladım. profilime bakabilirsiniz. muhabbeti güzel başarılı bir ekip arıyorum.
-
TÜRK ekipler grubumuza sınırlı sayıda menajer alımı olacaktır. Başvurularınızı bekliyoruz.
-
Bulletproof TR yeni kurulan ekibimize alım vardır. Boşta olan, ekip arayanlar buyursunlar.
-
This post is deleted!
-
@sultan-çer said in Ekibe Alım Başlığı:
Arkadaşlar dünya sıralamasında 23. Olan Börü ekibimize menejer alımı yapılacaktır.
1- En önemli şartımız aktiflik transfer saatlerinde , maç sim saatlerinde ve watsap grubumuzda aktif olacak tecrübeli kaptanlarimizin verdiği taktik ve stratejileri eksiksiz uygulayacak arkadaşlar oyundan mesaj atabilir.nickim sULtAn çER@AYRINMENN @decocan44 @muammer önol tam 50 gün önce paylaşmıştım bu menejer alim ilanını o gün 23 idik tam 50 gün sonra bugün akşam börü ekibi 11.siraya yükselecek bu kadar kısa sürede 12 basamak birden atlamamiza vesile olan tüm ekip arkadaşlarımı gönülden kutlarım.
@Sabit-Mamedov liderlik koltuğuna çok alışma hızla geliyoruz haberin olsun
-
@sultan-çer Gelirken iki red bull kap gel Şaka bir yana süper formda olan iki ekip dikkatimi çekiyor şu an. Birisi top 10'da hizla ilerleyen Eagles of Kosovo, diğeri de hızla top 10'a yaklaşan sizin BÖRÜ ekibi.
-
@sabit-mamedov red bull kesmez seni bi büyük devirirsin sen
-
Arkadaşlar 7 yillik ekibimiz Turkuaz a hem aramıza uyum sağlayacak hem de savaşlarda bizimle oynayacak menajerler arıyoruz. Puan tecrübe vs gibi kriterlerimiz yok.
Ekip ligimizde bulunma , savaşa katilma ve bize uyum sağlama konusunda sıkıntı yaşamayacak herkese kapımız açık ilgilenenler bana oyundan yazsın. -
@sabit-mamedov said in Ekibe Alım Başlığı:
@sultan-çer Gelirken iki red bull kap gel Şaka bir yana süper formda olan iki ekip dikkatimi çekiyor şu an. Birisi top 10'da hizla ilerleyen Eagles of Kosovo, diğeri de hızla top 10'a yaklaşan sizin BÖRÜ ekibi.
"IDAS" a bak! Bu benim eski ekibim. Zaten ikinci sırada!
Ben her zaman en iyisini tercih ederim...
Sen onlardan birisin, Sabit Mamedov! 🤩 -
@supernova-8 Teşekkürler, Soficiğim Tercihlerin her zaman isabetli
-
Fenerbahçe SK ekibimize Fenerbahçeli olan , daha önceden ekip savaş tecrübesi bulunan ve en önemlisi aktif olan menajerler alınacaktır. Özelden ulaşabilirsiniz.
-
TURKİS TİTAN,4 seviye,12826 puan
-
Savaş yapan, aktif bir ekip arıyorum. İlgilenenler mesaj atabilir.
-
Ben Bi Ekip Arıyorum Savaşa Girmek Ve Ekip Ligine Girmek İstiyorum
18.317 Menajer Puanım Var Mp Sınırı Yosa Beni Alabilirmisiniz Ekibinize
-
SEVDAMIZ FUTBOL adlı ekibimize üye alımı yapılacaktır.
Şartlarımız
1-) Ekibe gelecek kişiler aktif olmalıdır.
2-) Konuşma gruplarında saygı kurallarına uyması gerekmektedir.
3-) Maç öncesi gruplarda analizlere katılmalıdır.
4-) Yaş ve menajer puanı sınırı yoktur.
5-) Ekibe sıralaması ya da derecesi için gelecek menajer aramıyoruz. Her daim bizimle olacak üyeler arıyoruz. -
Genel klasmanda 3. sırada olan TeknoRed ekibimize deneyimli, oyun bilgisi yüksek, kadro kurma becerisine sahip üye alımı yapılacaktır. İletişim için Forum PM'i kullanabilirsiniz.