🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
@pimus1910 każdy ma swój czas a on się rozwinął w tamtym roku, na Euro gwiazda reprezentacji Francji. A;e ja go tez nie widzę na pewno nie za tą kasę i wiek.
-
@Przemek-Kaszti
otózż tp za ta kase mozna kupic innych mlodszych i lepszych -
@pimus1910 byle nikogo z Barcy haha może Adama z Middlesbrough
-
@Przemek-Kaszti
swietny zakup -
@pimus1910 nie umiesz odróżnić sarkazmu wróżę mu opinie i karierę Lennona ( którego lubię )
-
http://devilpage.pl/index/news/komentarze/49122/man-utd-reading-4-0-rooney-wyrownal-rekord-charltona/
Drugi gol Rashforda miodzio XD :goal: -
@ToomAnyWays
Dosyć łatwy mecz dla United, ale to tylko pokazuje w jakiej formie jest zespół A co do bramki Marcusa to zagranie Al Habsiego trochę przypomina nieudane zagranie, ale raczej z podwórka -
@Byku-Duma-Warmii Manchester United pokonał więc u siebie Reading 4:0 i awansował do 4. rundy piłkarskiego Pucharu Anglii. Pierwszą bramkę zdobył Wayne Rooney. Co w tym dziwnego? Nic. Co ważnego? To było to jego 249. trafienie w barwach "Czerwonych Diabłów". Tym samym dogonił najlepszego strzelca w historii klubu Bobby'ego Charltona :clap_tone2: i nie jest tajemnicą, że lada dzień go przegoni :thumbsup_tone1:.
-
Piłkarze Manchesteru United wygrali pierwszy mecz półfinałowy Pucharu Ligi Angielskiej z Hull City 2:0. To dziewiąte zwycięstwo z rzędu i 15 spotkanie bez porażki. Rewanż za 16 dni :ok_hand_tone1:.
-
Morgan Schneiderlin sprzedany:
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/658592/oficjalnie-pilkarz-manchesteru-united-w-evertonie -
@mihau1878 I dobrze moim zdaniem, bo po co ma się marnować w rezerwach? W Evertonie ma szanse błyszczeć w środku pola.
-
@Dovco_HandF
Też mi się wydaję, że bardzo dobrze zrobił, w MU i tak by się nie przebił, a szczególnie, że w letnim okienku pewnie ktoś przyjdzie do środka pola, a transfer dla niego to szansa na regularną grę i być może jak będzie w formie grę w reprezentacji Francji -
@Byku-Duma-Warmii Właśnie. Sama chluba należenia do super zespołu to nie zawsze wszystko. Ci co grają lub chcą grać w reprezentacjach swoich krajów, jak nie łapią się do wyjściowej 11tki powinni zrobić jak on (mam tu na myśli naszego Krychowiaka) .
-
@Dovco_HandF
Masz wielką rację, cały czas się dziwię, że Grzesiek nie chce odejść od innego klubu. -
Leicester City przegrał u siebie z londyńską Chelsea 0:3 w dzisiejszym meczu Premier League... Coś mistrzowie Anglii mają ciągle pod górkę
-
@Dovco_HandF United zremisował 1-1 z Liverpoolem. Szkoda bo była szansa na zwycięstwo, liczyłem na Fergie time Natomiast Everton ładnie poleciał z City, 4-0, i tylko 2 punkty straty do City mamy w tym momencie.
-
@ToomAnyWays
Bardzo szkoda mi dzisiejszego remisu z Liverpoolem, szczególnie, że byli do ogrania i żeby nie ten karny to być może by się udało wygrać ten mecz, niestety znowu brak skuteczności jest bardzo widoczny :(. Ale przynajmniej Everton stanął dziś na wysokości zadania -
@mihau1878 Niech mu się wiedzie, oby odzyskał formę i zaczął grać jak należy