Ceza sebebine ilgilenildi
-
Sikayet ettigim kullanici hala oyunda ceza sebebine ilgilenildi yaziyor ceza almayacak mi
-
@sivassipr Merhaba,
Cevap mailinde "delillerin yetersiz olduğu" veyahut "kullanıcının ceza aldığı" yazar.
-
@MehmetCetinTD karar kisminda illegal transfer yaziyor
Ceza kisminda ilgilenildi yaziyor ama hala oyundalar -
@sivassipr Bir sıkıntı varmış sanırım. Destek ekibi sizinle ilgilenecektir.
-
@MehmetCetinTD destek ekibine 100 tane mail attim adamlar alenen hile yapiyor hala oyundalar attigim mailin haddi hesabi yok evertona kullanan oyuncu dayanamadi hileden cikti ben hakkimi ariyorum hic kimse ilgilenmiyor
-
@sivassipr Hile rapor etmek için mail atmak yerine, hile yaptığını düşündüğünüz kişinin profiline girerek “hileyi rapor et” kısmından kanıtlarla beraber rapor edebilirsiniz. Raporunuzu e-mailinizden onaylamayı unutmayın. Raporlara yoğunluğa bağlı olarak değişebilmekle beraber ortalama 72 saat içerisinde bakılmaktadır, bu süre zarfında lütfen sabırlı olunuz. Eğer yeterli kanıt bulunamadıysa tekrar yeni kanıtlarla rapor edebilirsiniz.
-
@RevengeisComing yaptim yaptim yaptiktan sonra gelen maillere attigim mailler bunlar
-
@sivassipr said in Ceza sebebine ilgilenildi:
@MehmetCetinTD karar kisminda illegal transfer yaziyor
Ceza kisminda ilgilenildi yaziyor ama hala oyundalarMerhaba 2 raporunuzda da kullanıcının hile için yeterli delili olmadığı belirtilmiş, ilgilenildi illegal transfers gibi birşey belirtilmemiş, eğer kullanıcının hileci olduğunu düşünüyorum diyorsanız tekrar rapor atabilirsiniz.
iyi oyunlar