Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019
-
@huzar-shakir Sugerujesz, że jesteś w stanie nadrobić stratę 7 bramek?
-
@Lhundaeion said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
No aż chyba tyle nie dam się ograć
-
-
Witam w finale
-
Kiedy start finału
-
-
@gabkazmc said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
@Lhundaeion said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
No aż chyba tyle nie dam się ograć
Nie wiem czy zauważyliście ale o awans walczyli kolega @gabkazmc i @mati-colchoner .Ich mecze mogły potoczyć się całkiem inaczej ,a że grałem z tym pierwszym to mogłem w jakimś sposób zapewnić bądź odebrać jednemu z wyżej wymienionej dwójki awans.
-
GRUPA J
22/22
-
@huzar-shakir Gdybyś wygrał, sam miałbyś szansę awansować, masz lepszy bilans bramkowy ode mnie, czyli wskoczyłbyś na 5 miejsce
-
@Lhundaeion @Stefan-Joptwojmać @gabkazmc - graty panowie awansu, to był morderczy półfinał
@Mati-Colchoner świetna gra, mam nadzieję, że awansujesz
@huzar-shakir @gremlin87 @Xydron @kryminalksg @Stepan-Kovalenko-1993 @m-rebizant dzięki za walkę i grę fair play w każdym meczu, bez pardonu i kompleksów. To była czysta przyjemność z wami zagrać -
Chciałbym podziękować wszystkim z grupy K za grę
-
Zmagania w grupie K dobiegły końca. Dzięki Panowie za walkę do ostatniej kolejki. Czekamy na ostateczne wyniki, żeby podać 5 menadżera.
Gratulacje awansu @Kamson73 , @ShakiBoy , @sniki26 , @konix1982 .
-
W takim wypadku, chyba @rusewicz i @Bartmanho awansują z 5 miejsc. Gratki
-
Panowie,
Dziękuje uczestnikom grupy K;) Pasjonująca walka do ostatniej kolejki. Graczom z awansem do finału życzę powodzenia w decydującej fazie o IMP, a graczom którzy odpadli z dalszych rozgrywek jeszcze raz serdecznie dziękuje;) -
Dzięki wsxystkim którzy rywalizowali w grupie K walka do samego końca. Gratulacje dla wszystkich którzy będą uczestniczyli w finale. Ci którzy sie nie dostali do finalu odpadli po naprawdę pasjonującej walce !!!Jeszcze raz gratulacje dla Wszystkich !!!
-
@Mati-Colchoner said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
Chyba jednak ja
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
@Mati-Colchoner said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
Chyba jednak ja
Bilans bramek lepszy