menajer puanı
-
hesabım yanlış anlaşılmadan dolayı kapatılmıştı. ben de yetkililere mail atmıştım ve hesabım açılmıştı ama açıldığı sıra baktım ki tüm menajer puanlarım silinmiş. ben bu puanlarımı geri almak istiyorum.
-
@DemiR544 Merhaba, menajer puanlarınız silinmemiş gözüküyor. Eskiden kazanmış olduğunuz menajer puanlarından bahsediyorsanız:
-
Son 180 günde toplanan menajer puanlarının %100'ü sıralamanıza etki eder.
-
180 günden sonraki 520 günde (180-700 gün arası) toplanan menajer puanları %1'i bulana kadar her gün azalan bir oranda sıralamanıza etki eder.
-
700 günden daha eski bir zamanda toplanan menajer puanlarının %1'i sıralamaya etki eder.
-
-
@RevengeisComing hayır hesabım açıkdıktan sonra ben tekrar menajer puanı kastım. onlar yeni puanlar
-
@DemiR544 Aldığınız puanlara ve profilinize baktım bir yanlışlık göremedim. Yukarıda yazdığım gibi işliyor sistem, yeni aldığınız puanlar zaten profilinize işlemiş.
-
@RevengeisComing peki teşekkür ederim.
-
@RevengeisComing said in menajer puanı:
@DemiR544 Merhaba, menajer puanlarınız silinmemiş gözüküyor. Eskiden kazanmış olduğunuz menajer puanlarından bahsediyorsanız:
-
Son 180 günde toplanan menajer puanlarının %100'ü sıralamanıza etki eder.
-
180 günden sonraki 520 günde (180-700 gün arası) toplanan menajer puanları %1'i bulana kadar her gün azalan bir oranda sıralamanıza etki eder.
-
700 günden daha eski bir zamanda toplanan menajer puanlarının %1'i sıralamaya etki eder.
-