Destek
-
Haksız yere 2 tane hesabımı kapattınız sırf üst sıralara çıktığım ve oyununuza 1 kuruş para vermediğim için. Sebep sordum sebep te söylemediniz. Yazdığım herşeyi işinize gelmiyor diye sildiniz. Oyunun simülasyonu saçma sapan sonuçlar belirliyor diye gittim saçma sapan liglere girdim ligde ki tek menajer benim oyunun simülasyonununa güvenmediğin için ligin çok çok üstünde kadro kurdum hâlâ saçma sapan sonuçlar. Ne istiyorsunuz kaç para verelim size de emek hırsızlığı yapmayın
-
@KRALOVİÇ69_2 Merhaba, ceza almış olan kullanıcılara ceza sebebi hesabınıza tanımlı olan mail adreslerinizde zaten belirtiliyor. Forum üzerinden bu konu ile ilgili destek verilmeyecektir. Sonuçlarınız kötü geliyorsa taktiklerinizi gözden geçirin, bu konu hakkında daha önce forumdaki açılan konuları inceleyebilirsiniz.
-
@RevengeisComing said in Destek:
@KRALOVİÇ69_2 Merhaba, ceza almış olan kullanıcılara ceza sebebi hesabınıza tanımlı olan mail adreslerinizde zaten belirtiliyor. Forum üzerinden bu konu ile ilgili destek verilmeyecektir. Sonuçlarınız kötü geliyorsa taktiklerinizi gözden geçirin, bu konu hakkında daha önce forumdaki açılan konuları inceleyebilirsiniz.
Cevap için teşekkürler