Ekiple İlgili Sohbet
-
TOP - 100 | Ekip İstatistikleri ve Bilgileri
Son Güncelleme: 23 Ekim 2019, 12.00 (UTC + 3.00) -
@RevengeisComing eyvallah kardeşim
@MehmetCetinTD teşekkürler hocam -
Merhaba arkadaşlar, 3 yıldır içinde bulunduğum ve kurucularından olduğum RED DEVILS ekibinden 2 gün sonra, savaşım bitince ayrılma kararı aldım. Uzun zamandır ekip işlerinden ayrılmam gerektiğini düşünüyordum, nasip bu zamanaymış. RED ile çok fırtınalar estirdik, yendik yenildik. Hile yapanlar oldu hilecilerle mücadele ettik. Ama asla duruşumuzdan taviz vermedik. Ben buranın sefiriyim diyenleri tarihe gömdük, ben en iyi ekibim diyenleri kibirlerinde boğduk Şimdi RED bensiz de olsa tarih yazmaya OSM tarihine geçmeye devam edecektir, en kısa sürede tekrar zirveye ulaşacağından şüphem yok.
Ekibimde bana şimdiye kadar yoldaşlık eden kardeşlerime, bize dostça yaklaşan dost ekiplere, herkese teşekkür ediyorum. RED şimdiye kadar duruşuyla tüm ekiplere örnek olmuştur, şimdiden sonra da duruşunun devam etmesi temennisiyleBundan sonra OSM kariyerime bireysel olarak devam edeceğim. Başta RED olmak üzere tüm ekiplere başarılar dilerim
-
Herkese selamlar,
13 Kasım 2012'de kurduğumuz The Best of Turkey ekibimizi bugün itibariyle kapatmış bulunuyoruz. 7 yıl gibi uzun bir sürede sayısız turnuva, sayısız savaş ve yeniliklere şahit olduk. İyi ve kötü zamanlarımız oldu, oyun bile olsa ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Çok şeye de öncülük ettik. Uzun uzun yazıp her şeyi baştan sona toplamak istemiyorum, emeği olan bizimle kalan/kalmayan, ekibimiz de 1 gün bile bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Artık ekip anlamında oynamak için bir hedefimiz kalmadı, yenilik vaktidir belki...
Saygılarımla
Bir kaç eskiye dönük fotoğrafları da anı olarak buraya bırakıyorum.
-
@neftimur Ben sizin ekibi 1.5 yıldır, seni ise 8-9 aydır tanıyorum. Bu oyuna hem senin hem ekibinizin çok güzel şeyler kattığını düşünüyorum. 7 yıl.. Çok uzun bir süre. Oyuna kattığınız bütün güzellikler için teşekkürler kaptan. Özleneceksiniz.
-
@neftimur üzüldüm kardeşim hayırlısı böyleymiş diyelim ama bana göre eski sistem dahil bu ülkenin en başarılı ekibi olarak kalacaktır.bu ülkede ekip bazında hemen hemen herşeyin öncüsü olmuştur bot oyuna yeni başlayanlar çok bilmesede eski arkadaşlar bot un değerinin farkındadır.osm 'nin çok daha zor ve strateji üzerine kurulu olduğu zamanlar kazandığı başarılar hala hatırlanacaktır.
-
@MehmetCetinTD Güzel düşüncelerin için teşekkürler kaptan böyle bilmeniz düşünmeniz şahsım adına beni sevindirdi
@sULtAn-çER Eyvallah abi teşekkür ederim uzun süre beraber savaştık oynadık güzel vakitler geçirdik, aklında böyle yer edindiğime sevindim.
-
@neftimur ne yalan söyleyeyim çok iyi ilişkilerimiz olmadı ama itiraf etmeliyim ki OSM Türkiye tarihine adını altın harflerle yazdırmış bir ekibin kapatılması üzdü. Keşke yenilenseydiniz ya da bayrağı aktif bir gence devredebilseydiniz. Neyse kararınıza saygı duyuyorum, bizi yıllarca zirvede tuttuğunuz ve Türkiye’yi güzel temsil ettiğiniz için de şahsım adına teşekkürlerimi bildirmek isterim. Emeklerinize sağlık.
-
TOP - 100 | Ekip İstatistikleri ve Bilgileri
Son Güncelleme: 21 Kasım 2019, 11.00 (UTC + 3.00) -
İçAnadolu ekibimize isteyen katılabilir maksat sürekli savaş yapmak
-
@serkanaga26 Ekibe Alım Başlığı'nı kullanabilirsiniz
-
✯RED DEVILS✯ ekibi olarak OSM klasmanı'na ulaşan ilk Türk ekibi olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. En fazla savaş kazanan ekip olarak ta, tekrar zirveye ulaşma mücadelemizde bu başarıyı beraber elde ettiğimiz tüm ekip arkadaşlarımı tebrik ederim... -
@hakanşentürkk Helal abi Böyle devamm inşallah. Yolunuz açık olsun
-
@hakanşentürkk Tebrikler. Güzel başarı.
-
@hakanşentürkk AlemdeRedDevils
-
Tebrikler
-
FENERBAHÇE SK ekibi olarak sıfırdan başladığımız bu yolda, amacımız ve gayemiz Fenerbahçe adını her alanda olduğu gibi bu alanda'da zirveye çıkarmak.
Bu hedeflerimizden birisi ve bu yolda En fazla savaş kazanma oranı ile ilk 100 e girmiş bulunmaktayız,rakiplerimizin daha zorlu olacağı önümüzdeki bu süreçte,rakiplerimize başarılar dilerizBiz bize yeteriz Çünkü Fenerbahçeliyiz
-
@CnytAkn Ekip arkadaşlarımı gösterdikleri mücadele ve emeklerinden dolayı tebrik ediyorum. Benim bu yolda henüz bir katkım olmadı ama bundan sonraki süreçte Fenerbahçe için tüm gücümle çabalayacağım. Her daim ileriye