WNT 2019/2020 (Reprezentacja Polski OSM)
-
@Damiś27 said in WNT 2019/2020 (Reprezentacja Polski OSM):
@Dovco_HandF Oczywiście to był mój taki żarcik.
Pokazujący że chłopaki są w dobrej formie i rywale dostają lanie od Reprezentantów PolskiNo i wszystko jasne! Ta ekipa idzie po złoto... inaczej tego nie widzę
-
@Damiś27 said in WNT 2019/2020 (Reprezentacja Polski OSM):
@Dovco_HandF Oczywiście to był mój taki żarcik.
Pokazujący że chłopaki są w dobrej formie i rywale dostają lanie od Reprezentantów PolskiJa to niestety dopiero na końcu złapałem jako taką formę i z obozami po 5:1, 4:0 wygrałem. Ogólnie nie jestem zadowolony ze swojego występu i chyba była to najgorsza bitwa w moim wykonaniu. Za to pozostali koledzy po 3:0, 4:0 tłukli Włochów nawet na czysto i bez reda
-
-
Po karnym bo po karnych, ale nasz tegoroczny aktualny Mistrz Polski OSM wygrywa Puchar Ligi, dobijając Włochów i tu. Brawo @Mati-Colchoner
-
Bitwa wygrana zdecydowanie, podsumowanie jutro.
-
@Łukasz-Kowalski said in WNT 2019/2020 (Reprezentacja Polski OSM):
Bitwa wygrana zdecydowanie, podsumowanie jutro.
Gratulacje, czekamy na kolejnych rywali na rozkładzie
-
@tristan1982 @Mati-Colchoner @Lhundaeion @Magic-89
Dziękuję Panowie za tę bitwę, to była prawdziwa frajda zagrać z Wami. Bardzo dobra współpraca, na jakiej mi zależało. Każdy z Was wniósł swoją cegiełkę, jakąś innowację, swój pomysł do tej bitwy. Oby tak dalej.
Lekki pogrom jest... 87:47 w punktach, to sporo.
Wszyscy zagrali bardzo dobrą bitwę ale Mateusz najmocniej poobijał Włochów - MVP tej bitwy -
@Łukasz-Kowalski
Gratulacje Panowie:) rewelacyjny wynik I postawa...duma rozpiera jak widać Polaków reprezentujących taki wysoki poziom:)
Cieszę się, ze miałem możliwość być członkiem tej Grupy:) powodzenia w dalszych fazach rozgrywki!!:) -
Wielkie Gratulacje Panowie
-
-
So were the results and divisions for the draw for the next phase.
Draw for Pot 1 matches.
https://echaloasuerte.com/draw/5e6babbda307190e5d08cdff/Draw of the matches in Pot 2, where the 4 winners with the biggest difference, face the 4 losers who advanced from the stage.
https://echaloasuerte.com/draw/5e6baa7ba307190e617abccb/Draw scheduled for 11 hours from now. Tomorrow I will appear with information regarding the clashes after the draw, alignments and creation of the league.
Selekcjonerzy Polski: @Łukasz-Kowalski @Dovco_HandF
-
Greetings to all OSM managers!
Information about the next round:
Start: Tuesday, March 17th.
Alignments can be posted from now on, and have the deadline for posting alignments on 16/03/2020 (March 16, 2020) at 11:59 PM (GMT +0). If you post your alignment after this time, your group will enter the match with a penalty of 50 points.
Alignment Post Example:
HOME TEAM
AWAY TEAMG1
G3
G5
G7
G9Include (C) Captain
If it is home team, don't forget (PM) Potential ModeratorNEXT ROUNDS BATTLES
LEAGUE CREATION
The League should be created on 17/03/2020 (March 17, Tuesday);
The League should be created between 9:00 PM and 11:00 PM (GMT +0).
League Name:WNT19/20 - 1/8: Home Team X Away Team
We go to the League of ARMÊNIA . This is the draw of the teams:
The HOME teams create the leagues!
Advanced Settings:
START OF LEAGUE CREATIONS:
END OF LEAGUE CREATIONS:
After the battles are over, groups have up to 48 hours to post the result. Failure to do so will be penalized.
Even if the group has abandoned or etc, when the battle is over come on the topic to inform.
Any questions or complaints should be reported to the organization via Forum (Topic) or can be triggered and resolved with CEVO International members via this link
Organizers WNT:
CEVO International
Members:
@Dj-L3o-Ferrari
@Би-Кевин-Кристиан
@scorzinho
@steaua4ever_79
@TRI-MUNDIAL-F-C
@Ivanzeg
@TheBestManagerNL -
Battle B
Poland - Portugal