WNT 2019/2020 (Reprezentacja Polski OSM)
-
-
-
Portugalia zdeklasowana
-
@Dovco_HandF
Pięknie panowie
Gratulacje wielkie -
Jedyne co Portugalii wychodzi to wysokie oddania jest moc
-
@Stefan-Joptwojmać Wyniki dwucyfrowe i blisko dwucyfrowe robią wrażenie (w poddaniach)... chyba
-
potrzebuję pomysłu jaką informację zawrzeć w oznaczonych miejscach w tabeli, nazwy drużyn nic nie wnoszą
-
Nazwa grupy, którą dana osoba reprezentuje podczas bitwy
-
@Mati-Colchoner said in WNT 2019/2020 (Reprezentacja Polski OSM):
Nazwa grupy, którą dana osoba reprezentuje podczas bitwy
Wydaje się to być dobrym pomysłem .
-
-
-
Congrats!!!
Good luck with draw!!! Road to final, pals!!! -
-
@tristan1982 @Mati-Colchoner @konix1982 @Magic-89
Dzięki Panowie, kolejna świetna bitwa w naszym wykonaniu... wielka Portugalia na kolanach a skład mieli bardzo mocny. Zawsze po takich wygranych bitwach mam ochotę napisać wiele słów ale doświadczenie powstrzymuje jednak, bo wiemy jaki jest nasz cel i dopiero po jego osiągnięciu będzie czas na wielkie epopeje
Pokrótce... osiągnięte cele (Piotr i Mateusz zamienili się) i wygrany puchar, pełna dominacja.
Chyba wszyscy się zgodzą... że objawieniem tej bitwy ale i również z czystym sumieniem MVP został Piotr @konix1982 , który zaskakiwał rywali na wyjazdach. Na uwagę też zasługuje fakt utrzymania meczów domowych (komplet 15 punktów) w kolejnej bitwie przez Mateusza @Mati-Colchoner... 2 bitwy bilans 10-0-0 w play-off. Tomek @tristan1982 kluczowe dla 1 miejsca dwa wyjazdowe zwycięstwa przeciwko obozom. A Marcin @Magic-89 świetna koncówka, wygrana na Yozora... również bardzo ważny moment w tej bitwie. Jedziemy dalej !!! -
@Łukasz-Kowalski
Jeszcze raz wielkie gratulacje panowie -
@Łukasz-Kowalski, @tristan1982 @Magic-89 @Mati-Colchoner chciałem Wam bardzo podziękować ze pozytywne emocje.
Mój wynik możliwy był do osiągnięcia dzięki Waszej postawie. Dziękuje za słowa uznania:) jak zwykle to ... fart:) mailem dobry grafik do budowania składu, poza tym odpadłem w 1 rundzie pucharu co pozwoliło na skupieniu się wyłącznie na lidze.
Razem osiągnęliśmy fantastyczny wynik i to jest najważniejsze.
Z duża dozą ostrożności możemy zacząć marzyć o finalnym sukcesie...;)
Oby udało Nam się zagrać w finale i ostatecznie zwyciężyć...:)
Uważam, ze piszemy mała historie polskiego OSM.
@Łukasz-Kowalski swietnie poprowadzona taktycznie bitwa.
Postawa całej drużyny na medal:)
Jeszcze raz dziękuje za zaufanie i otrzymanie szansy reprezentowania Polski. -
Good Job my friends !!!! Go to final !! Greetings for Hungary
-
Gratuluję awansu. Super sprawa;)
W dzisiejszym OSM kluczem do wygranych bitew jest budowanie bardzo silnej wyjściowej jedenastki, ciekaw jestem tych drużyn, czy ktoś może robił progres?
-
Przez większość ligi, w zasadzie przez całą, nasze składy były najlepsze i wyrównane. Tylko Yozora czasami doskakiwał do nas.
Profit profitem ale w pierwszych 11 mieliśmy na koniec samych 100+, niektórych grubo po 100.