Gizli ve Özel Antrenman
-
Merhaba bir önceki başlığıma cevap olarak, “ Merhaba, Antrenman Kampı kullanıldığında taktikler gizlenmez. Rakibinizin Gizli Antrenman hakkı bitmemiştir.” dediniz ancak bu durumun gerçekleştiğine dair kanıt olarak screenshotlar var paylaşabilirim sizlerle isterseniz.
-
Buyrun paylaşabilirsiniz.
-
, 6 hak bitmiş olmasına rağmen bugün taktikleri göremedim, benim takımım Juventus.
-
@yagizkumbar61 hocam rakip önce antrenman kampı atıp daha sonra taktiklerini gizlemiş olabilir.Bu şekilde hem kamp bildirimi gelir hem de taktik gizleyebilir.Ama önce gizli antrenman daha sonra antrenman kampı yapılırsa karşı tarafa bildirim gitmez ve taktik gizlenir.
-
Kardeşim durum şu ki rakibim 6 gizli antrenman hakkını da bitirmişti, bu maç gizli antrenman yapma şansı yok yani. @oguzztr_1
-
Gizli Antrenman Geçmişi yalnızca sizin takımınızın yaptığı Gizli Antrenmanları gösterir. Rakibinizin Gizli Antrenman yapıp yapmadığını sadece Bilgi Analistinde casus atamadığınızda anlayabilirsiniz. Sanırım sorun olarak adlandırdığınız durum bundan kaynaklı.
-
Yukarıda atmış olduğum screenshot karşılaştığım rakibim tarafından bana atıldı. 6 hakkı dolmuş olmasına rağmen bugün kendisine ajan yollayamadım o da diğer screenshotta. @EgoistMsd
-
@yagizkumbar61 Şuan gördüm fotoğrafın altındaki yazıyı. Önerebileceğim veya yardımcı olabileceğim bir durum maalesef yok, yetkilileri bekleyip talimatlara uymak en doğrusu olacaktır. İyi forumlar.
-
@yagizkumbar61 Merhaba
Oyuna farklı tarayıcıdan girip denediniz mi ? veya farklı cihazdan deneyip sonucu paylaşır mısınız?
-
Maalesef artık deneme ve paylaşma şansım yok, rakibim antrenman kampına gittiğinde bu durum olmuştu, hem maç geçti hem de kendisinin daha antrenman kampı hakkı kalmadı bunu daha deneme şansım yok
-
Tekrar böyle bir durum gerçekleşirse yeni başlık açabilirsiniz.
İyi oyunlar.