Hile Yapan Kullanıcı
-
Merhaba
Bir kullanıcıyı raporlamıştım ve engellendi(Çoklu hesap) Nasıl bir akıllıysa ve nasıl yapabiliyor bilmiyorum, lige geri dönmüş(hemen 1 gün sonra) Atılmış olduğu iki takıma geri dönmüş. O kadar kesin ki aynı kişi olduğu, ya bayağı belli gerçekten. Aynı ülke bayrağı var, aynı saatlerde giriyor iki(aslında tek) kullanıcı da..
Ben bu olayı anlayınca tekrardan raporlamak istedim ama karşıma ''Bir kullanıcı raporladığı için lig zaten araştırılıyor''uyarısı çıktı. Bilmiyorum kim kimi şikayet etti. Belki de o beni şikayet etti ki, beni banlatacak ve rahat rahat hile ile takılacak ligde(ya da benim onu raporlamamı engelleyecek sürekli olarak) Ben bu kişiyi raporlayamıyorum. Farz edelim ki bu beni raporladı. Kendisinin banlanma ihtimali var mı? Yani lig araştırılırken raporlayan kişi veya bambaşka bir kullanıcı(hile yapıyorsa) banlanabiliyor mu?
-
@SnoopyDogg durum doğru olsa bile "kanıt" sayılabilecek şeyler istiyorlar yoksa mağduriyet olsa da farketmiyor oynamaya devam ediyorlar.Ligde birinin size karşı kötü niyetli işler yaptığını düşünüyorsanız raporda kanıt(?) ve doğru kişi şartlarını tutturmanız lazım yoksa beklentiyi düşük tutmanız iyi olur.Ben birini 3 kere görüntülü ve detaylı raporlamıştım şimdi yeni liglerde oynamaya devam ediyor kendisi
Siz raporun tahmini cevaplanma süresini hesap ederek raporlama konusunda önce davranmaya çalışın,raporunuz taslak halinde hazır bulunsun seçenek aktif olunca hemen gönderirsiniz.
Hile raporlama sadece oyunun içinden yapılabiliyor ama raporlayamama durumunuz ileriki günlerde devam ederse TR.support@onlinesoccermanager.com adresine mail gönderebilirsiniz durumla ilgili olarak. -
Merhaba, lig incelemesi tamamlandığında kendiniz bir rapor oluşturabilirsiniz.
İyi oyunlar.