Teklifler
-
Merhabalar ben tekliflerden satın alma gerçekleştirdim fakat coins gelmedi daha öncede hep tekliflerden yararlanıyordum geliyordu ama bu sefer gelmedi yardımcı olur musunuz
-
This post is deleted!
-
Bazen ödeme yaptığınız Boss Coinslerin hesabınıza yüklenmesi biraz gecikmeli olabiliyor. Bu durumda bir müddet beklemenizi tavsiye ederiz. Eğer yine de hesabınıza yüklenmemiş ise tr.support@onlinesoccermanager.com adresine şikayetinizi bildiriniz
-
@EgoistMsd arkadaşın bahsettiği o değil.
@Hakan19051017 Tamamladığınız teklifin son durumunu kontrol etmek için teklif duvarına girip altta yer alan Support/Miss coins linkine tıklamalısınız.
Bazı tekliflerin tamamlanması bir haftadan fazla sürebilir eğer daha fazla beklemek istemiyorsanız teklifi yapan sponsor firma ile iletişime geçmelisiniz -
@saitsait60 said in Teklifler:
@EgoistMsd arkadaşın bahsettiği o değil.
@Hakan19051017 Tamamladığınız teklifin son durumunu kontrol etmek için teklif duvarına girip altta yer alan Support/Miss coins linkine tıklamalısınız.
Bazı tekliflerin tamamlanması bir haftadan fazla sürebilir eğer daha fazla beklemek istemiyorsanız teklifi yapan sponsor firma ile iletişime geçmelisinizCevap için teşekkürler.
@EgoistMsd said in Teklifler:
Bazen ödeme yaptığınız Boss Coinslerin hesabınıza yüklenmesi biraz gecikmeli olabiliyor. Bu durumda bir müddet beklemenizi tavsiye ederiz. Eğer yine de hesabınıza yüklenmemiş ise tr.support@onlinesoccermanager.com adresine şikayetinizi bildiriniz
Lütfen sorulan soruyu anladığımızdan emin değilsek cevap yazıp yanlış yönlendirme yapmayalım.
İyi oyunlar.