• Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse

Banlanan Kişi Aynı Lige Geri Geliyor

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
4 Posts 3 Posters 122 Views
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • SnoopyDoggS Offline
    SnoopyDoggS Offline
    SnoopyDogg Turkish Users
    wrote on last edited by

Merhaba

Banlattığım kişi aynı lige farklı kullanıcı adlarıyla geri geliyor? Bir de tekrardan onu raporlatmamı engellemek için hep o beni önce raporluyor ki ben onu raporlayıp banlatamayayım. Bunun bir çözümü yok mudur? Oyun için raporlama var diyorsunuz ama oyunda çözülmesi gereken çok hata var. Hile yapan kişi başkasını raporluyor ama siz başkasını aynı anda raporlayamıyorsunuz. Bu böyle kısır döngüye girip gidiyor. Ligini zaten araştırıyoruz diye uyarı çıkıyor. E araştırılarsa hileci neden banlanmıyor. Ne bileyim, keşke en azından bir kullanıcının raporlama sayısı olsa.

ahmettrgA CnytAknC 2 Replies Last reply
    0
  • ahmettrgA Offline
    ahmettrgA Offline
    ahmettrg Turkish Users
    replied to SnoopyDogg on last edited by

@SnoopyDogg Oyunu Düzgünce Oynuyor İsen Seni Raporlaması Birşeyi Değiştirmez . Ama Dediğin Gibi Ligine Tekrardan Başka Hesapla Gelmesi Can Sıkıcı Bir Durum. Şuan İçin Tek yol Tekrardan Raporlamak 😊

İnsanı İnsan Yapan Edebidir !
    ATA !

SnoopyDoggS 1 Reply Last reply
    0
  • SnoopyDoggS Offline
    SnoopyDoggS Offline
    SnoopyDogg Turkish Users
    replied to ahmettrg on last edited by SnoopyDogg

@ahmettrg Ben zaten kendimden şüphe duymuyorum. Karşı taraf akıllılık yapıyor aklınca. Ben onu raporlamadan, o beni raporluyor ki kendisi banlanmasın. Ben onu her raporlamaya çalıştığımda ''.....Ligini zaten araştırıyoruz'' tarzı bir uyarı çıkıyor. Biliyor onu raporlayacağımı çünkü. İp adresinden kalıcı olarak banlanmıyor mu bu kişiler. Nasıl geri geliyor ki. Çok sinir bozucu.

1 Reply Last reply
    0
  • CnytAknC Offline
    CnytAknC Offline
    CnytAkn
    replied to SnoopyDogg on last edited by

@SnoopyDogg Merhaba bu uyarı zaten o kişiyi rapor ettiğiniz için geliyor sizde bugün sabah bu kişiyi rapor etmişsiniz raporlara sırası ile bakılıyor buraya yazmanız sırada bir değişikliğe sebep olmayacaktır, yapmanız gereken rapor attıktan sonra sonucunu beklemek.

İyi oyunlar

“Don't play so much, there is no oscar on your end.”

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Categories
  • Recent
  • Tags