• Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse

Bildirim gelmiyor

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
6 Posts 4 Posters 1.1k Views
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • teblig.memuruT Offline
    teblig.memuruT Offline
    teblig.memuru Turkish Users
    wrote on last edited by

Merhabalar destek cevaplamanızı beklediğim bir sorum var bunun yanında yeni bir sorunlada karşılaştım iphone kullanıyorum bilgi analisti gitsin diye uygulamayı silip yeni baştan yükledim bu sebeple telefon dan bildirim ayarlarından osm uygulaması görünmemekte bu sebeplede bildirim alamıyorum oyundan yardımcı olurmusunuz

S10SUZ

EgoistMsdE 1 Reply Last reply
    0
  • KALKAN HAMZAK Offline
    KALKAN HAMZAK Offline
    KALKAN HAMZA Turkish Users
    wrote on last edited by

@teblig-memuru Merhaba, oyunu tekrar silip yükleyin ve herhangi bir sayacı harekete geçirdiğinizde ( örneğin oyuncuyu antrenmana koyma ) size bildirim isteyip istemediğine dair bir soru yöneltir buna evet diye cevap verin.

teblig.memuruT ahmettrgA 2 Replies Last reply
    0
  • teblig.memuruT Offline
    teblig.memuruT Offline
    replied to KALKAN HAMZA on last edited by

@KALKAN-HAMZA dostum bunu defalarca kez yaptım tam olarak üç kez silip yükledim telefonu kapatıp açıp tekrar yükledim

S10SUZ

1 Reply Last reply
    0
  • ahmettrgA Offline
    ahmettrgA Offline
    ahmettrg Turkish Users
    replied to KALKAN HAMZA on last edited by

@KALKAN-HAMZA Bunları yaptıysan eğer sıkıntı telefonun ayarlarından kaynaklabilir. Telefonunuzun bildirimlerinin açık olduğundan eminmisiniz ?

Bildirim ayarlarını değiştirme
    Ayarlar > Bildirimler bölümüne gidin.

Bildirim önizlemelerinin çoğunlukla ne zaman görünmesini istediğinizi seçmek için Önizlemeleri Göster’e dokunun, sonra bir seçenek seçin: Her Zaman, Kilitli Değilken veya Asla. (Bu ayarı, ayrı ayrı uygulamalar için geçersiz kılabilirsiniz.)

Önizlemeler, metin (Mesajlar’dan ve Mail’den) ve davet ayrıntıları (Takvim’den) gibi şeyler içerebilir.

Geri’ye dokunun, Bildirim Stili’nin altında bir uygulamaya dokunun, sonra Bildirimlere İzin Ver’i açın veya kapatın.

Bildirimlere İzin Ver’i açarsanız uygulama bildirimlerinin nasıl ve nerede görünmesini istediğinizi (örneğin kilitli ekranda veya Bildirim Merkezi’nde) seçin.

İnsanı İnsan Yapan Edebidir !
    ATA !

teblig.memuruT 1 Reply Last reply
    0
  • teblig.memuruT Offline
    teblig.memuruT Offline
    replied to ahmettrg on last edited by

@ahmettrg dostum sıkıntı şu ki bildirim ayarlarında osm gözükmüyor ki bildirimleri açayım

S10SUZ

1 Reply Last reply
    0
  • EgoistMsdE Offline
    EgoistMsdE Offline
    EgoistMsd Turkish Users
    replied to teblig.memuru on last edited by EgoistMsd

@KALKAN-HAMZA , @ahmettrg Cevaplar için teşekkürler. 👍

@teblig-memuru said in Bildirim gelmiyor:

Merhabalar destek cevaplamanızı beklediğim bir sorum var bunun yanında yeni bir sorunlada karşılaştım iphone kullanıyorum bilgi analisti gitsin diye uygulamayı silip yeni baştan yükledim bu sebeple telefon dan bildirim ayarlarından osm uygulaması görünmemekte bu sebeplede bildirim alamıyorum oyundan yardımcı olurmusunuz

Merhaba,

Problem cihazınızdan kaynaklıdır. Uygulamayı silip tekrar yüklemeyi ve cihazınızdaki güncellemeleri kontrol ediniz. Probleminiz devam ederse yeni bir başlık açabilirsiniz.

İyi oyunlar

Signaturec065a5c57b4e611b.png
    alt metni

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Categories
  • Recent