Transferler
-
Oyunun transfer sistemi buglı sanırım. Ligde belirli takımlar her gün oyuncu satıyor ama ben ve bazı takımlar ligin başında sattığımız oyuncularda kaldık. Salah 27 yaşında 94 puan ve 48 e de koydum, 28 e de 2 haftadır satılmıyor. Mane aynı şekilde. Arsenal 31 yaşında 89 puanlı Sanchez'i 38 milyona sattı 3 günde. Son 1 haftada ki transferleri inceledim, ben 0 iken Arsenal ve Tottenham 13-14 oyuncu satmış ve çoğu 20-30 mn dan fazla paraya. Şans değil bu. Bazı takımlara odaklanıyor yapay zeka. Bozuk bence. Ayrıca bende Paulinho varken transfer listesine yine Paulinho gelmiş. Bu bozukluk mu yoksa oyun simulasyon olmaktan tamamen çıkmış mı?
-
aynı şeyi bende yaşıyorum kardeşim, 3 defa da buraya yazdım ama herhangi mantıklı bir cevap alamadım, son 10 günde sadece 1 oyuncum sattı, satışlar sürekli 4 takım arasında dönüyor her seansta oyuncu satıyorlar, adamlar tek seferde 70 milyonluk satışlar yapıyor, bende tık yok.
-
@Karakartal-Oley Aynen bende de 2-3 takım arasında dönüyor. Şans falan değil kesinlikle. Kaç senedir oynuyoruz oyunu.
-
kesinlikle şans değil, asla inanmıyorum.4 arkadaş kendi aramızda iddialı oynuyoruz, tabi başka menejerler de var, adamlar sürekli al sat yaptığı için geleni gideni alıyorlar, resmen ilk haftaki kadrom aynen duruyor.
-
aynı problem bizim ligde de var hiç satış yapılmayan geceler oluyor satış oranının artırılması lazım bence.
-
aynen, zaten bu oyundaki en büyük zevk transfer
-
@BeTo_GS said in Transferler:
Oyunun transfer sistemi buglı sanırım. Ligde belirli takımlar her gün oyuncu satıyor ama ben ve bazı takımlar ligin başında sattığımız oyuncularda kaldık. Salah 27 yaşında 94 puan ve 48 e de koydum, 28 e de 2 haftadır satılmıyor. Mane aynı şekilde. Arsenal 31 yaşında 89 puanlı Sanchez'i 38 milyona sattı 3 günde. Son 1 haftada ki transferleri inceledim, ben 0 iken Arsenal ve Tottenham 13-14 oyuncu satmış ve çoğu 20-30 mn dan fazla paraya. Şans değil bu. Bazı takımlara odaklanıyor yapay zeka. Bozuk bence. Ayrıca bende Paulinho varken transfer listesine yine Paulinho gelmiş. Bu bozukluk mu yoksa oyun simulasyon olmaktan tamamen çıkmış mı?
Merhaba,
Transfer simulasyonları düzenli olarak günde 8 kere gerçekleşir ama bu her gerçekleştiğinde sistemin oyuncu alacağı manasına gelmez. Koyduğunuz oyuncuların değeri yükseldikçe satış şansı azalır, bazen transfer listesine 2,5 katı değerden koyduğunuz oyuncu bir sonraki transfer simülasyonunda hemen satılabileceği gibi, bazen de kendi değerinin altında koyduğunuz oyunca günlerce satılmayabilir. Böyle durumlarda transfer listesine koyduğunuz oyuncunun değerini düşürmeniz veya listeye farklı bir oyuncu dahil etmeniz şansınızı artırabilir. Transfer işleri biraz sabır ve şans gerektirir.
İyi forumlar.