Başarılar
-
Merhaba, ligde üst üste 14 Maç Kazanmama rağmen; Başarılar kısımında yer alan 25 Maç üst üste kazan başarısı 25/6 olarak görünüyor yani 6 maç üst üste kazanmışım gibi görünüyor yardımcı olursanız sevinirim.
-
Merhaba, kırpmadan ekran görüntülerini atar mısınız.
-
ayrıyetten bundan 15 gün önce şampiyonlar kupasını namağlup olarak kazandım ancak o galibiyet seriside eklenmedi yani kısacası ben 25 maç üst üste kazan başarısı çoktan tamamladım.. teşşekür ederim. -
@MehmetCetinTD Hocam şöyle olabilir mi 6 mayısta beraberlik almış Acaba ligde 25 maç üst üste başarımı Kupaları da kapsıyor olabilir mi ?
-
@TezcanReis55 reis 25 maç üst üste kazan dediği için lig kupa farketmiyor.
-
@Morbid-angel44 tamam o zaman ama sizde beraberlikler de var ?Bu bitmiş bir liginizin fotoğrafları mı yoksa halen devam edem liginiz mi ?
-
@TezcanReis55 reis şu an devam eden ligim; beraberliklerin var diyorsunda bu 25 maç üst üste kazan başarısı aralıksız 25 maç ile kazanılmıyor misal veriyorum 3 maç üst üste kazanırsam 25/3 olur daha sonra 5 maçlık bir seri yakalarım bu sefer 25/8 olur anladınmı beraberlikten sonra galibiyetlerim var eklenmedi. eğer ligin bitmesini bekle diyeceksen 10-15 gün önce şampiyonlar liginde namağlup şampiyon oldum profilimden bakabilirsin gene eklenmedi başarılar kısımına..
-
@Morbid-angel44 Bence yanlış düşünüyorsun tam tersine 25 maç peşpeşe kazanırsan olur o başarım.
-
@Morbid-angel44 Merhaba herhangi bir sorun görünmüyor şuan 7 maç üst üste kazanmışsınız ve 7/25 olarak görünüyor.
İyi oyunlar.