-
Elimdeki oyuncuları satamıyorum. Rakiplerim daha yaşlı oyuncuları daha pahalıya satıyor benim elimdekiler 1 haftadır satılmıyor. Adam 32 yaşındaki 95lik Messiyi 47m a 2 günde satıyor oyuna, ben 27 yaşındaki 96lık Lukaku'yu 1 haftadır satamıyorum mesela. Artık anlamadım ne olduğunu ligden düşücez cebe para girmiyor.
-
@Şaamuz said in OSM OYUNCU SATILMAMASI:
Elimdeki oyuncuları satamıyorum. Rakiplerim daha yaşlı oyuncuları daha pahalıya satıyor benim elimdekiler 1 haftadır satılmıyor. Adam 32 yaşındaki 95lik Messiyi 47m a 2 günde satıyor oyuna, ben 27 yaşındaki 96lık Lukaku'yu 1 haftadır satamıyorum mesela. Artık anlamadım ne olduğunu ligden düşücez cebe para girmiyor.
Merhaba,
Transfer durumları şans işidir. Bazen gücü yüksek pahalı bir oyuncu 2,5 katından ilk transfer simülasyonunda satılabileceği gibi, bazen de gücü daha düşük ve daha ucuz bir oyuncu günlerce transfer listesinde satılmadan durabilir. Bu gibi durumlarda satış listesine koyulan oyuncuları değiştirmeyi ve nispeten daha düşük değerdeki oyuncuları listeye koyup şansınızı artırmayı deneyebilirsiniz. Fiyat arttıkça oyuncuların satılma ihtimalinin zorlaşacağını unutmayınız.
İyi oyunlar.