MPP 2020 || D Y S K U S J A i W Y N I K I ||
-
Tak było wczoraj:
A tak się działo przedwczoraj:
A tabelę właśnie liczę -
Tak wygląda tabela przed dzisiejszą kolejką, która będzie oznaczała półmetek zawodów:
-
Półmetek MPP 2020!
Gratulacje dla @damśli7 i @RTS1910_FCS z HPL, którzy zostali mistrzami Polski półmetka MPP 2020. Punkt za nimi para z PAM: @Jibline i @Krystek_93, a kolejny punkt za nimi, kolejni goście z PAM: @Janex123 i @Kamson73. Punk za podium ja + mój partner z PAM: @kryminalksg. Potem przeskok "aż" o 5 punktów i grupa pościgowa, którą prowadzą @Prezes-Kukito z @ShakiBoy, 2 oczka też za nimi @mordaf z @Pansushe. I znowu 2 oczka za nimi @Bartmanho z @JohnDerko, następne 2 oczka za nimi aż dwie pary: @martin343 / @ToomAnyWays oraz @huzar-shakir /@stb411, a całość zamykają 2 punkty za podwójna parą: @jepsztel z @kondziowa1. Szalenie zacięte i obfite w dramatyczne zwroty akcji zawody... Tu wszystko jeszcze może się zdarzyć!
-
@Dovco_HandF Czemu nas pominąłeś? (mnie i @Prezes-Kukito )
-
@ShakiBoy Wybaczcie, pisałem to przed wyjazdem do pracy, myślałem o was, wpisałem ich, a całości nie zdążyłem sprawdzić (żona poganiała: idziesz już mężu?) Już poprawione, dzięki za sprostowanie .
-
@Dovco_HandF W pełni rozumiem, ja ostatnio nie mam nawet czasu za bardzo, żeby śledzić wynik Ale coś mnie dzisiaj podkusiło, żeby wejść na forum
-
I zaczęła się runda rewanżowa:
-
Jedziemy dalej:
-
Szalenie zaciętej rywalizacji o mistrzostwo - ciąg dalszy:
-
Naleśnik nam się zrobił w czubie tabeli:
-
24 kolejka za nami, tabelka par - wieczorkiem:
-
I obiecana tabela: