görevden coin kazanma
-
vikings diye bir oyun vardı tekliflerde. oyunu kurdum ve benden istenen 3. kademe asker yetiştirme. askerleri yetiştirdim ancak coin gelmedi! tekliflerde missing boss coin kısmına tıkladıktan sonra coin eksik mi geldi diye buton var ona tıklayınca "Sorry, but you cannot open a ticket for this offer" hatası alıyorum. görevi tamamladığım halde coinler gelmedi ve teklifi verenlerle iletişime geçemiyorum yardımcı olur musunuz
-
@abdullah-avci9 said in görevden coin kazanma:
vikings diye bir oyun vardı tekliflerde. oyunu kurdum ve benden istenen 3. kademe asker yetiştirme. askerleri yetiştirdim ancak coin gelmedi! tekliflerde missing boss coin kısmına tıkladıktan sonra coin eksik mi geldi diye buton var ona tıklayınca "Sorry, but you cannot open a ticket for this offer" hatası alıyorum. görevi tamamladığım halde coinler gelmedi ve teklifi verenlerle iletişime geçemiyorum yardımcı olur musunuz
Merhaba,
İş kulübündeki teklifler iş ortaklarımızın sorumluluğu altındadır. Tamamladığınız teklifin son durumunu kontrol etmek için teklif duvarına girip altta yer alan Support/Miss coins linkine tıklamalısınız.
Bazı tekliflerin tamamlanması bir haftadan fazla sürebilir eğer daha fazla beklemek istemiyorsanız teklifi yapan sponsor firma ile iletişime geçmelisiniz
İyi oyunlar.