[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
@Dovco_HandF Będą dziś grzmoty xD Okaże się czy tym razem również podzielimy się punktami xD
-
@daroo933 Wygrasz, nie mam kim grać .
-
@Dovco_HandF Fajnie by było wygrać Ale trzeba być ostrożnym z ogórkiem nie gram Ale fakt kadrę masz padniętą
-
@daroo933 Mój minus to plus dla ciebie .
-
-
@sniki26 Z taką skutecznością to każdy mecz wygrasz :clap_tone1:.
-
@Dovco_HandF Ale mi popsułeś wieczór... Stracić bramkę w 88 minucie prowadząc 2:0 masakra!
-
@daroo933 No co? Gra się do końca
-
@Dovco_HandF
Bardzo ważna zasada :fingers_crossed:. -
Dziś rywal dostał w 13 minucie czerwo i gładkie zwycięstwo.. i w końcu opuściłem strefę ujemnych punktów !
-
Przypominam o toczącej się rywalizacji o dodatkowych 5 pkt za tytuł króla strzelców.
-
@Stefan-Joptwojmać Przydałaby się tabela z punktami
-
@daroo933 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Stefan-Joptwojmać Przydałaby się tabela z punktami
Wybaczcie tabela będzie po kolacji oraz do tego podsumowanie transferów. Postaram się tabelkę robić codziennie:)
-
@Stefan-Joptwojmać Moi cienko strzelają, a nadal lideruję w lidze jakimś cudownym fartem.
-
@pimus1910 Transferów nie robisz? Możesz pozyskać jeszcze 2 zawodników, a kasy masz pewnie jak lodu:D
Transfery po 27 kolejce:
MKS Cracovia: ter Stegen(B), Amiri(P), Guedes(N), Stark N.(O), Young(P), Etxebarria(P)
Termalica: Chadli(N), Romero(B), Santamaria(P), Regalón(O), Kaiser(P), Zapata C.(O)
Górnik Łęczna: Larsson(O), Trondsen(P), Gagliardini(P), Lopes(B), Imbula(P), Bruno Peres(O)
Arka Gdynia: Didillon(B), Öztunali(P), Kenedy(O), Lo Celso(P), Álvarez Y.(O), André Horta(P)
Jagiellonia Białystok: Rulli(B), Milinkovic-Savic(P), Pereira(O), Jorge(O), Piszczek(O), Baines(O)
Korona Kielce: Allison(B), Boga(P), Gbamin(P), Mané C.(N), Williams(O),
Lech Poznań: Sinkgraven(P), Rigoni(P), Talisca(P), Haller(N), Sánchez V.(P), Marquinhos(O)
Lechia Gdańsk: Neuer(B), Brandt(P), Gerson(P), Gabriel Jesus(N), Fred(P), Asensio(P)
Legia Warszawa: Cataldi(P), Perin(B), Murillo(O), Sakho M.(O), Vardy(N), Varane(O)
Piast Gliwice: Horn(B), Fernandes(P), Schöpf(P), Dolberg(N), Vestergaard(O), van Dijk(O)
Wisła Płock: Lafont(B), Vilhena(P), Mascarell(P), Viviani(P), Schöne(P), Bernardo(O)
Pogoń Szczecin: Isak(N), Grimaldo(O), Ederson Moraes(B), Boufal(P)
Ruch Chorzów: Sportiello(B), Otávio(P), Vallejo(O), Kljestan(P), Obiang(P), Botteghin(O)
Śląsk Wrocław: Dragowski(B), Wickham(N), Laxalt(P), Duda(P), Cubas(P), Bamford(N)
Wisła Kraków: Donnarumma(B), Veretout(P), Ayoub(P), Aréola(B), Pastore(P), Tah(O)
Zagłębie Lubin: Rico S.(B), Zielinski(P), Mor(N), Bielik(O), Gönül(O), Andrijasevic(P)
-
@Stefan-Joptwojmać
Właśnie gówno mam strasznie słabo idzie ta kasa zresztą teraz bardziej się skupiam na WCC -
@pimus1910 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Stefan-Joptwojmać
Właśnie gówno mam strasznie słabo idzie ta kasa zresztą teraz bardziej się skupiam na WCCTo jest zabawa, więc nie ma co się spinać, tutaj liczy się dobra zabawa. Oczywiście dobrze jest wygrywać, ale też trzeba mieć dystans. Masz pewnie ponad 20mln, a to w naszej rodzimej ekstraklasie jest bardzo dużo
-
@Stefan-Joptwojmać
Zaskoczę Cię-mam ledwo ponad 3mln -
Fajny turniej fajna inicjatywa... szkoda ze nie bierzemy udziału..