[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
-
Jutro pojawi się info odnośnie dalszej części turnieju oraz tabelka.
-
@Stefan-Joptwojmać
Porażka Jurka , rzadki widok w tym turnieju. Tym większe brawa należą się dla @krystian16061994 . -
@Byku-Duma-Warmii Dzięki kiedyś musiał przegrać, dla mnie to bardzo cenne zwycięstwo
-
Do wszystkich którzy biorą udział w tym turnieju!
Jest taka sprawa Panowie,omyłkowo wchodząc przez telefon pomyliłem ligi i kupiłem gracza jednego ponad limit... Była to moja pomyłka za co przepraszam... Wiem,że @mihau1878 miał anulowaną karę za transfer przed 16 kolejką... Czy można mi też ową karę anulować -15 pkt to spora strata a wciąż mamy szansę na drugie miejsce... Jest koniec ligi... Kupionego gracza ponad limit czyli Dimata nie będę wystawiał w podstawowej 11 ani trenował.. Dzięki
-
Przedyskutujemy sprawę z stefanem i damy informację.
-
@daroo933 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
Do wszystkich którzy biorą udział w tym turnieju!
Jest taka sprawa Panowie,omyłkowo wchodząc przez telefon pomyliłem ligi i kupiłem gracza jednego ponad limit... Była to moja pomyłka za co przepraszam... Wiem,że @mihau1878 miał anulowaną karę za transfer przed 16 kolejką... Czy można mi też ową karę anulować -15 pkt to spora strata a wciąż mamy szansę na drugie miejsce... Jest koniec ligi... Kupionego gracza ponad limit czyli Dimata nie będę wystawiał w podstawowej 11 ani trenował.. Dzięki
@AC-Bubol said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
Przedyskutujemy sprawę z stefanem i damy informację.
Karę miał zawieszoną, a nie anulowaną, warunki wypełnił więc nie ma tematu. Uczciwie przedstawiłeś temat, więc i Tobie zawieszamy karę. Musisz go jak najszybciej sprzedać dlatego, że jeśli go nie wystawisz do meczowej 18 to i tak komputer może Ci go wstawić jeśli będzie miał wolny slot w rezerwowych napastnikach. Po prostu automatycznie wypełni ubytki. Warunek jest taki, że nie wystąpi w żadnym meczu.
-
@Dovco_HandF @sniki26 @martin343
Uwaga. Wartość kadr się nie zmieniła, natomiast Termalice i Wiśle Płock zmieniono cele. W związku z tym my do punktacji zaliczamy poprzednie cele. Termalica cel 10, Wisła Płock cel 13. Mam nadzieję, że do startu lig nic już się nie zmieni. Proszę kapitanów o podanie składu jak najwcześniej, by uniknąć ewentualnych problemów.2 kolejka
SL - Legia cel 1, Piast cel 7, Termalica cel 10, Ruch Chorzów cel 13
Husaria - Lech cel 2, Cracovia cel 4, Pogoń cel 7, Arka cel 10
PE - Lechia cel 2, Wisła K cel 7, Śląsk cel 10, Korona cel 13
PW - Jagiellonia cel 4, Zagłębie cel 7, Górnik Ł cel 10, Wisła P 13 -
-
@Stefan-Joptwojmać Jejeczne dzięki Skonsultuję skład na forum Grupy. Kiedy planowany jest start 2 rundy Turnieju?
-
@Dovco_HandF said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Stefan-Joptwojmać Jejeczne dzięki Skonsultuję skład na forum Grupy. Kiedy planowany jest start 2 rundy Turnieju?
@sniki26 @Dovco_HandF @martin343
Liga będzie kontynuowana czyli od razu, tak by oszczędzić jak najwięcej monet:)
-
-
@Dovco_HandF
Lider powraca na drogę zwycięstw . -
@Stefan-Joptwojmać U nas będzie zmiana gracza i kapitana zarazem.Za mnie będzie @ToomAnyWays .Skład i wybor celi podamy niebawem
-
@Byku-Duma-Warmii sniki jest tylko 3 punkty za mną Jeszcze wszystko możliwe i kwestia tytułu pozostaje nadal nierozstrzygnięta.
-
@sniki26
Musisz walczyć i wywierać presję na Jurku, a rusz może podwinie mu się noga. Wtedy musisz wykorzystać szansę i wskoczyć na pozycję lidera :slight_smile:. Najważniejsze jest jednak to, żebyś nie odpuszczał do samego końca .