[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
Tak sobie myślę, że optymalny cel dla mnie w normalnych bitwach 5x5 chyba. Jakoś tak na spokojnie wtedy się gra, a na tych niższych trzeba mocno na transfery liczyć, ale i nie tylko:p
-
Ucięło mi, miałem na myśli optymalny cel dla mnie to 5:)
-
Start już w najbliższą środę Kto zakłada ligę?
@Stefan-Joptwojmać said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
1 kolejka
Start - 15.03
Zestawy drużyn
Husaria - Legia cel 1, Górnik Ł cel 7, Piast cel 10, Termalica cel 13
PE- Lech cel 2, Cracovia cel 4, Arka cel 7, ŚLĄSK cel 10
PW - Lechia cel 2, Pogoń cel 4, Korona cel 7, Wisła P cel 13
SL - Jagielonia cel 4, Wisła K cel 7, Zagłebie cel 10, Ruch Chorzów cel 13Prosiłbym aby wszystkie grupy podały skład najpóźniej do 13 marca. Tak jak na przykładzie:
Grupa: Pogromcy OSM
Antoni Jędrek - Legia
Benek Fenek - Górnik Ł
Zenek Ogienek - Piast
Felek Dekielek - Termalica -
Stefan...
-
@AC-Bubol :ok_hand_tone1:.
-
Jutro pojawią się informację co do ligi:)
-
Ligę założę 15 marca w środę między 20, a 20:30. Zaczynamy sezon bez okresu przygotowawczego także proszę wszystkich uczestników o skupienie i bycie w tym czasie. Do wszystkich zostaną wysłane zaproszenia jednocześnie.
Informacja odnośnie transferów. Jako, że to OSM i kolejki w terminarzu są tutaj liczone razem z pucharem muszę doprecyzować. 4 zawodników można dokupić do składu do 15 kolejki ligowej. Następnych 2 będzie można nabyć dopiero po symulacji 15 kolejki ligowej. Transfery będą przeze mnie skrupulatnie liczone. Chciałby przestrzec przed kombinowaniem typu, a sprzedam tego co kupiłem, może się nie doliczy. Tak na pewno nie będzie. Informację tę prześlę do kapitanów za chwilę i proszę by poinformowali resztę grupy. Powodzenia!
-
@Stefan-Joptwojmać said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
Ligę założę 15 marca w środę między 20, a 20:30. Zaczynamy sezon bez okresu przygotowawczego także proszę wszystkich uczestników o skupienie i bycie w tym czasie. Do wszystkich zostaną wysłane zaproszenia jednocześnie.
Informacja odnośnie transferów. Jako, że to OSM i kolejki w terminarzu są tutaj liczone razem z pucharem muszę doprecyzować. 4 zawodników można dokupić do składu do 15 kolejki ligowej. Następnych 2 będzie można nabyć dopiero po symulacji 15 kolejki ligowej. Transfery będą przeze mnie skrupulatnie liczone. Chciałby przestrzec przed kombinowaniem typu, a sprzedam tego co kupiłem, może się nie doliczy. Tak na pewno nie będzie. Informację tę prześlę do kapitanów za chwilę i proszę by poinformowali resztę grupy. Powodzenia!
Ty również nie kombinuj ,Twoje transfery też będą skrupulatnie liczone . Powodzenia !
-
@Stefan-Joptwojmać To już jutro :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF
Pamiętam -
Zaproszenia wysłane.
-
@Stefan-Joptwojmać Dzięki - jestem :ok_hand_tone1:.
-
@Stefan-Joptwojmać Pogoń ma cel 7 w temacie, że 4
-
@Stefan-Joptwojmać To samo tyczy się Korony podany jest cel 7 a jest 13
-
Sekunda coś się pozmieniało