[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
-
Oczywiście na niebieskiego sędziego grając agresywnie czerwona w 21 min ;d
-
@Stefan-Joptwojmać Szkoda xDD Na moje szczęście moi gracze coś strzelili i legia ( xD) pokonana. Na razie idzie mi całkiem nieźle choć jak tylko 4 transfery do 15 kolejki to szkoda
-
@CorreThe said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Stefan-Joptwojmać Szkoda xDD Na moje szczęście moi gracze coś strzelili i legia ( xD) pokonana. Na razie idzie mi całkiem nieźle choć jak tylko 4 transfery do 15 kolejki to szkoda
To ja gram Legią więc to mi sędziowie powinni sprzyjać jak mają to w zwyczaju !
-
-
@Stefan-Joptwojmać Dobrze nam idzie jak na razie
-
@ToomAnyWays said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Stefan-Joptwojmać Dobrze nam idzie jak na razie
Niema co ukrywać, ale to dopiero początek. Liga jest pełna gwiazd, więc skończyć może się różnie. Powodzenia !
-
Bardzo ciekawie to się obserwuje :slight_smile:.
-
Fajnie,że ktoś pomyślał i czymś nowym.Zapewne turniej na stałe będzie co roku rozgrywany
-
@huzar-shakir ja to bym prowadził cały czas taki turniej! Oszczędność monet to raz a ponad to trzeba się wykazać umiejętnościami Bo poprowadzić skład pełen "gwiazd" jest łatwiej aniżeli skład "ogórków" jak w tym przypadku 6 transferów to bardzo mało. Trzeba transferować z głową Nawet zauważyłem,że nie którzy mają strasznie wąskie kadry po 4 obrońców.. A patrząc na dłuższą metę to może źle się skończyć,zresztą sam @Dovco_HandF wie jak to jest bo sam miał małą kadrę i na koniec byli wręcz wyczerpani xD . Dlatego wielki ukłon dla organizatorów za wymyślenie tak fajnego turnieju.
-
Cieszy mnie bardzo entuzjazm niektórych , sam gram pierwszą rundę w poprzedniej nie dałem rady ale obserwowałem całość i oprócz wysokiego poziomu zaobserwowałem kilka sposobów budowania składu. A tak naprawdę to zabawa zaczyna się jak się samemu buduje i trzeba się zastanowić kogo zatrzymać gdzie się wzmocnić najbardziej ( która formację ale to już zależy od drużyny i taktyki) - jak rozbudować stadion czy najpierw bazę treningowa czy może stadion żeby zarobić trochę więcej na pozostałe wa transfery ( tak jest w moim przypadku - kto ma odpoczywać, na jakiego przeciwnika wystawić najsilniejszy skład, a n którego słabszy (bo on też musi odpoczać) podtrenować zawodników - ogólnie fajnie, jestem zadowolony i poświęcam tej lidze najwięcej uwagi zaraz po MPG
Mam też już kilka pomysłów na korekty przy drugiej edycji, a to myślę przedstawimy z Stefanem po zakończeniu pierwszej.
Najbardziej cieszy ze przy małym inwestowaniu monet, mozna zagrać bardzo silnie obsadzona ligę ( bez botów i bez rezygnacji) gdzie tak naprawdę każdy może wygrać z każdym -
@daroo933 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
A patrząc na dłuższą metę to może źle się skończyć,zresztą sam @Dovco_HandF wie jak to jest bo sam miał małą kadrę i na koniec byli wręcz wyczerpani
U mnie akurat dobrze się skończyło, bo zmordowani, ale mistrzostwo wywalczyli w pierwszej edycji. A taki był cel: wygrać ligę :thumbsup_tone2:. Transfery trzeba dobierać pod cel jaki chce się osiągnąć i pod taktykę jaką chce się grać w lidze.
-
-
U mnie Pazdan czerwo nie zgadniecie z jakiego powodu.. "Flying tackle"
-
-