[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
@ToomAnyWays
Jaki ładny początek . punktów na możliwych i bardzo dobry bilans bramkowy. Super robota . -
@Byku-Duma-Warmii said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@ToomAnyWays
Jaki ładny początek . punktów na możliwych i bardzo dobry bilans bramkowy. Super robota .Tylko @ToomAnyWays i @pimus1910 bez porażki w lidze :clap_tone2:.
-
@Dovco_HandF a ja i @Bolesław-Chrobry bez wygranej w lidze
-
@daroo933 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Dovco_HandF a ja i @Bolesław-Chrobry bez wygranej w lidze
I jeszcze KysiuS. Ale ja w was wierzę. Wy jeszcze namieszacie w tej lidze .
-
@Dovco_HandF no namieszamy w dole xd
-
@Dovco_HandF dziś mecz na szczycie dołu tabeli xD @daroo933 vs @Bolesław-Chrobry
-
W turnieju bardzo ważnym elementem jest walka w dole tabeli, bo można stracić dużo punktów.
-
@Stefan-Joptwojmać
To jest właśnie w tym wszystkim najlepsze. Walka o każde miejsce w tabeli, bo to one może przesądzić o wygranej bądź przegranej :fingers_crossed:. -
@borynos said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
jeszcze jakby były bonusy punktowe +, - za miejsce w stosunku do celu, to by była jatka
Tak pomyślałem sobie, że gdyby przyznawać punkty za konkretne miejsce w sensie za 1 - 16pkt, 2-15, 3-14, 4-12, 5-11, 6-10 itd zamiast za cel.. możliwości jest wiele. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł może zarzucić na prv do mnie bądź AC Bubol, a póki co grajmy tak jak jest;)
-
ja zastanawiałem się nad mnożeniem różnicy w pozycji i celu np cel 7 pozycja 3 - czyli 7-3 = 4 x przelicznik np 3 - bonus 12 pkt - ale jak już pisałem nowe pomysły i delikatne korekty zostana wprowadzone po pierwszej edycji - tak jak pisał stefan jak ktoś ma pomysły proszę pisać, każdy pomysł zostanie przedyskutowany
-
-
@Stefan-Joptwojmać No i Bolesław Chrobry wygrywa w końcu dziś. I to na wyjeździe! :clap_tone2:.
-
-
@Dovco_HandF
Kiedyś musiała przyjść na to pora. Teraz czas na pozostałych menedżerów bez zwycięstwa. -
-
@Stefan-Joptwojmać To jest fatum jak w poprzedniej rundzie szło mi bardzo dobrze tak teraz fatalnie...
-
Wiem coś o tym
-
Tabelki będą za kilka godzin.
-