[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
Nie chcemy karać nikogo. Dlatego zawiesiliśmy karę w I rundzie dla Husarii i PW. Orły nawet słowem nie pisnęli. Dlaczego wtedy nie domagałeś się ukarania was, jak robisz teraz z karą dla PE? Dla PE kary nie dało się zawiesić, bo zawodnik wystąpił w 2 meczach, ale.. w jednym meczu Roomanoo i tak przegrał, a w drugim mecz ten napastnik doznał kontuzji i zszedł w 41 minucie przy stanie 0:0, więc Roomanoo nie miał z niego żadnego pożytku. Ponadto Roomanoo źle zinterpretował regulamin co może zdarzyć się każdemu. Wszystkie grupy poza grupą organizatora popełniły błędy. Naszą ideą nie jest karanie, a rywalizacja z duchem fair play.
-
@Stefan-Joptwojmać Też nie jestem za karaniem ale po coś mamy ten regulamin, i mamy go chyba od przestrzegania a nie łamania, dobrze mówię?
-
@Stefan-Joptwojmać Opierdziel chcesz?..albo i może nie.To by się źle skończyło dla mnie.
-
@CorreThe said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Stefan-Joptwojmać Też nie jestem za karaniem ale po coś mamy ten regulamin, i mamy go chyba od przestrzegania a nie łamania, dobrze mówię?
Porażka z Roomanoo bardzo w Tobie siedzi, ale po prostu był lepszy i powiem Ci coś jeszcze, tego zawodnika on na mecz z Tobą nie miał już w kadrze. Został ukarany i tak potężną karą, bo -17 pkt to jest niemal 6 zwycięstw. Wszystko zostało omówione z kapitanami grup, wszyscy są zgodni. Turniej jest bardzo długi, więc odrabiajmy straty za pomocą zwycięstw, a nie jak to mówi się "przy zielonym stoliku".
-
kończymy temat, kara została zaakceptowana przez wszystkich kapitanów.
-
u minie wreszcie zawodnicy zagrali na miarę możliwości, zwycięstwo nad liderem i to na wyjeździe po całkowitej dominacji w meczu bardzo cieszy,
jutro okaże się czy to zwyzka formy czy jednorazowy wyskok -
@daroo933 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@AC-Bubol Dzięki @Stefan-Joptwojmać Szykuj się jutro
Spokojnie, będę wjeżdżał tak jak dziś ;D
-
@daroo933 @Stefan-Joptwojmać to nie ogórek...Wiesz jak jest.Jedna jaskółka wiosny nie czyni
-
-
PW w natarciu
-
Mimo kary orły zdecydowanie na prowadzeniu, depczą im po piętach dzielni Wojownicy!
Pierwszą część transferów zamknął ponownie @pimus1910 , a nastąpiło to w 9 kolejce!
-
Sory panowie za to zamieszanie z transferami ale nie doczytałem dobrze regulaminu i sie zagalopowalem z tymi transferami. No wiecie jak jest duzo kasy to cos trzeba kupić . Karę oczywiscie przyjmuje i gramy dalej. Powodzenia.
-
-
@Stefan-Joptwojmać
Robi się ciekawie, przewaga "Orzełków" zmalała do punktów