[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
@CorreThe - Nie musisz sprzedawać po prostu kupiłeś za wcześnie, przed rozpoczęciem okienka transferowego, i wystąpili w meczach w których nie powinni, teraz już jest po 15 kolejce ligowej (liczymy bez pucharu) -kupieni zawodnicy mogą już grać
-
@CorreThe said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
I co teraz? Dostaje kary bo kupiłem gracza, bo nim zagrałem, i jeszcze za co mi kare dasz???? Ten gracz będzie mi się sprzedawał dwa tygodnie i nie będę mógł pewnie kupić kolejnego xD
O co chodzi? Czy to nie ty czasem pisałeś Michale, że Roomanoo dostał za małą karę, kiedy kupił zawodnika przed czasem i nim zagrał? Przecież zachował się dokładnie tak samo jak ty .
@Stefan-Joptwojmać Drobny błąd? W lidze gdzie do 15 kolejki kupuje się CZTERECH graczy jeden gracz robi bardzo duża różnice... Szanujmy się a nie zmieniamy zasady bo niby za duża kara...
@Stefan-Joptwojmać To w takim wypadku po co pisze się zasady i regulaminy jak ktoś potem ich nie przestrzega i dostaje śmieszną kare, lepiej napisać że nie ma zasad niż potem je zmieniać jak ktoś je łamie
-
@Stefan-Joptwojmać Drobny błąd? W lidze gdzie do 15 kolejki kupuje się CZTERECH graczy jeden gracz robi bardzo duża różnice... Szanujmy się a nie zmieniamy zasady bo niby za duża kara...
@Stefan-Joptwojmać To w takim wypadku po co pisze się zasady i regulaminy jak ktoś potem ich nie przestrzega i dostaje śmieszną kare, lepiej napisać że nie ma zasad niż potem je zmieniać jak ktoś je łamie
@Stefan-Joptwojmać Też nie jestem za karaniem ale po coś mamy ten regulamin, i mamy go chyba od przestrzegania a nie łamania, dobrze mówię?
To są Twoje słowa, przeczytaj co pisałeś i teraz się zastanów, dlaczego Ty masz być lepszy od Roomanoo? @sniki26 nie chciał w ogóle karać Roomanoo i pisał, że można odpuścić, Ty zaś zareagowałeś oburzeniem. Przecież nie robię tego specjalnie - nie miałem wyjścia. Teraz sprawa się obraca w drugą stronę i jak reagujesz:
I co teraz? Dostaje kary bo kupiłem gracza, bo nim zagrałem, i jeszcze za co mi kare dasz???? Ten gracz będzie mi się sprzedawał dwa tygodnie i nie będę mógł pewnie kupić kolejnego xD
**Kto tutaj teraz nie jest konsekwentny? Szczerze Ci powiem, że przez chwilę miałem taki pomysł by obgadać z kapitanami grup anulowanie wszystkich kar, doszedłem do wniosku, że to poważny błąd między innymi dlatego, że część skorzystała na tym w meczach, ponadto w przyszłości na pewno wracano by do tego. Czemu ja mam mieć skoro innym anulowane itp.
Nie musisz nikogo sprzedawać, po 17 kolejce można już wystawić 2 nowych graczy.**
-
@Stefan-Joptwojmać
Super podejście do sprawy Robert :fingers_crossed:. Tak trzymaj -
-
2 czerwa w meczu, no świetnie
-
@ToomAnyWays said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
2 czerwa w meczu, no świetnie
Niestety raz ryzyko popłaca, raz nie!
Co tu się wydarzyło?!
-
@Stefan-Joptwojmać
Stefan-miazga!!! CO Ty tam wymyśliłeś 433 strzałami i żeby walili na pałę? -
@pimus1910 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Stefan-Joptwojmać
Stefan-miazga!!! CO Ty tam wymyśliłeś 433 strzałami i żeby walili na pałę?Skrzydła kolego skrzydła, ale zagrałem ultra ofensywnie:)
-
@Stefan-Joptwojmać
Pięknie Ci to wyszło kosmiczne staty,szkoda,że skuteczność niezbyt wysoka -
@pimus1910 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Stefan-Joptwojmać
Pięknie Ci to wyszło kosmiczne staty,szkoda,że skuteczność niezbyt wysokaLepsze to niż przegrać przy takich statach, bo przy dzisiejszych symulacjach niczego pewnym być nie można
-
@Stefan-Joptwojmać
Jakbys to przegrał to ja bym zwątpił we wszystko,ba! Nawet jakbyś zremisował -
Już wiem co się stało, CorreThe nie zmienił taktyki z oddania, którą wyszedł w poprzedniej kolejce na borynosa. Mam nadzieję tylko, że nie oleje turnieju z powodu kary..
-
@Stefan-Joptwojmać
Pewnie strzelił focha -
@pimus1910 Nie Po prostu nie zdarzyłem się ustawić
I bardzo dobrze, nie ma co się załamywać, głowa do góry i jedziemy z tematem.
-
Niestety przez około 3 najbliższe dni nie jestem w stanie robić tabelki, jadę do Polski i nie będę tam miał dostępu do kompa tylko telefon.