[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
@Stefan-Joptwojmać Pogoń ma cel 7 w temacie, że 4
-
@Stefan-Joptwojmać To samo tyczy się Korony podany jest cel 7 a jest 13
-
Sekunda coś się pozmieniało
-
musiała być jakaś aktualizacja, przy dzieleniu drużyn wszystko sprawdzałem kilka razy - ale nie rozumiem jak mozna robić takie aktualizacje w czasie sezonu
-
@Dovco_HandF said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
Zestawy drużyn
Husaria - Legia cel 1, Górnik Ł cel 7 (10), Piast cel 10 (7), Termalica cel 13 (10)
PE- Lech cel 2, Cracovia cel 4, Arka cel 7, ŚLĄSK cel 10
PW - Lechia cel 2, Pogoń cel 4, Korona cel 7 (10), Wisła P cel 13
SL - Jagielonia cel 4, Wisła K cel 7, Zagłebie cel 10 (7), Ruch Chorzów cel 135 zespołów nieznacznie zmieniło cele. W nawiasach obecne cele. Pytanie do organizatorów: Co robimy? Gramy mimo wszystko?
-
Ci co doszli niech zrezygnują jutro po symulacji, założę jeszcze raz ligę, zrobimy jeszcze jeden podział. Mogliśmy sprawdzić przed turniejem, ale wyszło nasze niedoświadczenie. Staraliśmy się tak ułożyć ligi, by zmieścić się między aktualizacjami..
-
@Stefan-Joptwojmać Kurde, dołączyłem minutę temu i dopiero potem wszedłem na forum... Cóż trudno Chyba rezygnacja to najlepsza opcja. Tylko jedna sprawa... Stefan czy ty będziesz mógł opuścić ligę? Chyba nie.
-
Można zapytać kogoś z staffu międzynarodowego kiedy są aktualizację, ewentualnie poprosic żeby nie zmieniali celów do końca sezonu.
-
@Stefan-Joptwojmać
Zrób screena z celami ligi i pod spodem rozpiska celów na grupy. OK? -
@martin343 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
Czyli ci co nie dołączyli na razie czekać?
Tak. Jutro ruszymy raz jeszcze.
-
Szkoda że tak późno dostrzegliście błąd. Lepiej w dniu zaczynania turniejów, bitw itp. sprawdzić wszystko 2 razy.
-
@ToomAnyWays said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
Szkoda że tak późno dostrzegliście błąd. Lepiej w dniu zaczynania turniejów, bitw itp. sprawdzić wszystko 2 razy.
Ano szkoda. Następnym razem będzie się mądrzejszym Mówi się trudno i poczekamy jeszcze jeden dzień, nic złego się nie dzieje
-
@Michal_ACM
Możemy nawet 2-3 dni poczekać -
@pimus1910 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Michal_ACM
Możemy nawet 2-3 dni poczekaćTak zrobimy. Przełożymy turniej na 17.03.17
Jutro pojawi się nowy podział oraz ustalicie na spokojnie cele. Raz jeszcze przepraszamy za ten cyrk.