[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
Masakra, przez 25 kolejek ligowych byłem na pudle, długo też utrzymywałem się na pozycji lidera i taki zjazd w dół ;'[
-
@borynos ja gram pierwszy raz w tej kolejce i nie miałem styczności z tym turniejem wcześniej, ale mi również przypadła do gustu formuła pucharu ekstraklasy i ogólnie idea gry bez utraty komicznych ilości monet w sposób zapewniający porównywalne emocje jak w bitwach dla MPG bardzo fajny turniej, jeśli bedzie opcja to w nastepnym sezonie poprosze o wyższy cel, bo miałem sporo oddań przez co nie wybiłem się za bardzo, ale za to cel osiągnięty bez wysiłku
-
@pimus1910 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@pimus1910
o żesz!!! została jedna kolejka!! gdzie ja żyję!! :man_facepalming_tone1:dwie Pimi i to z nami
-
@pimus1910 otóż to choć mam jutro mecz z @stb411 więc lekko nie będzie... Ale to najlepszy moment by go pokonać, bo walka o zwycięstwo z "HUSARAMI" bedzie do konca. Zycze powodzenia obu grupom....ale naszej odrobine bardziej
-
@borynos said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
przynajmniej się pobawiłes na weselisku a my tylko treningi i mieszanie wajchami ...nuda
Nie ma co zwalać winy na jeden mecz aczkolwiek od wesela nie wygrałem żadnego meczu więc może coś w tym jest
-
@stefan-joptwojmać
Stefan przyznaj się-ciągniesz od wesela -
kolega się rozwodzi, więc nie można go samego zostawić ;x
-
@stefan-joptwojmać
dobry z Ciebie przyjaciel -
Tak czy siak ustawiałem jak chciałem, ale mam czasem takie głupie pomysły, że jak coś się psuje to próbuję kombinować i wtedy przegrywam mecze. Dobrze, że w bitwach oduczyłem się tego robić, bo zdarzało mi się czasem, ale odkąd Łukasz Kowalski delikatnie wyperswadował mi to w bitwie Polska-Rumunia już nigdy tego nie zrobiłem
-
@borynos said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
uff, dzięki damsko-męskim kombinacjom wygrałem ligę
Na ciebie nie ma mocnych w turnieju: P
-
UWAGA UWAGA UWAGA
Liga zostanie przedłużona i tym razem gramy na luzie każdy jak będzie chciał, oczywiście bez obozów i bez tajnych, a sparingi, transfery jak komu się podoba, jakieś sugestie co do ligi ?:>
-
@stefan-joptwojmać super! Chciałem grać u @havsky w lidze ale jeśli gramy dalej to zostaję tutaj... Wymyśl coś ciekawego