[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
Może coś takiego? Do tego tła pasują jaśniejsze kolory literek, fajne jest to oddzielone od krawędzi, chodzi o to, że tło mi się podoba, dlatego je dałem Może od tej strony pokombinujemy
-
@Stefan-Joptwojmać
Teraz wygląda zdecydowanie lepiej :fingers_crossed: -
@Byku-Duma-Warmii said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Stefan-Joptwojmać
Teraz wygląda zdecydowanie lepiej :fingers_crossed:Jutro spróbuję pogrubić resztę dla lepszej widoczności.
-
-
Teraz jest chyba bardziej czytelne?:P
-
@borynos said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
tera kozak
oczywiście chodziło mi o wynik
Heh myślałem, że o tabelkę;D
Co do wyniku teraz będą duże przetasowanie, bo to dopiero początek;)
-
@Stefan-Joptwojmać
tabelka zajebista jak i wynik na niej -
@Stefan-Joptwojmać ja bym spróbował innych kolorów ten wali po oczach xd
-
Za niedługo będzie aktualizacja, bo niestety kar nie uniknęliśmy.
-
no mamy karniaka, za zakup 5 grajka
co z nim trzeba zrobić, jak to było? sprzedać go po cenie zakupu, czy po cenie wartości ?Na teraz to wygląda w ten sposób. Kary nie można zawiesić, bo zawodnik wystąpił w meczu z @pimus1910 dlatego też -5pkt za transfer oraz w tym wypadku był to mecz ligowy więc -3pkt za wstawienie go do składu. Łączna kara -8pkt. Jak już było w poprzednich częściach turnieju by nie złapać kolejnych minusowych punktów jest możliwość wystawienie grajka po cenie zbliżonej do zakupu i tym samym można dokupić 2 kolejnych zawodników od 18 kolejki. Tutaj mamy problem, bo chodzi o bramkarza, którego nie da się sprzedać z powodu zbyt małej liczby zawodników na tej pozycji. Przedstawiłem propozycję sprzedaży grajka z pomocy, bądź też zostawienie tak jak jest i liczenia na łut szczęścia, że bramkarz nie zagra do 18 kolejki, ale to jest bardzo ryzykowne. tak czy siak, czekam teraz na decyzję @stb411 .
-
Na razie wrzucę tabelę oraz wyniki, a tabelką zrobię pewnie wieczorkiem: