[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
-
Nie wiem tylko czy tabelka w takim wydaniu jest czytelna, jak sądzicie? Czy to może kwestia przyzwyczajenia?
-
@Stefan-Joptwojmać Według mnie tło jest za bardzo krzykliwe, no i może lepiej by było jakby sortowanie było po kolumnie "Punkty Grupy"? Wtedy na górze będzie grupa, która prowadzi, potem drugie miejsce, itp. To tylko kilka dodatkowych kliknięć w Excelu
-
@Didierluk said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Stefan-Joptwojmać Według mnie tło jest za bardzo krzykliwe, no i może lepiej by było jakby sortowanie było po kolumnie "Punkty Grupy"? Wtedy na górze będzie grupa, która prowadzi, potem drugie miejsce, itp. To tylko kilka dodatkowych kliknięć w Excelu
Dokładnie o takie rady mi chodzi. Wprawdzie w Excelu jeszcze raczkuję, ale nie ma czegoś z czym bym sobie nie poradził. Pytanie odnośnie tła jest takie, czy masz może jakiś pomysł co do tła, akurat jeśli chodzi o dobieranie kolorów to nie jest moja mocna strona
-
@Stefan-Joptwojmać
Jak dla mnie wygląda to bardzo ładnie i przejrzyście, choć lepiej by wyglądało jakbyś na przykład pogrubił wyniki, nazwy oraz punkty. -
@Stefan-Joptwojmać Po prostu jaśniejszy kolor, moze być zielony
-
@Stefan-Joptwojmać Jak dla mnie tło może być. Ważne że dobrze widać
-
@Stefan-Joptwojmać dla mnie
-
Może coś takiego? Do tego tła pasują jaśniejsze kolory literek, fajne jest to oddzielone od krawędzi, chodzi o to, że tło mi się podoba, dlatego je dałem Może od tej strony pokombinujemy
-
@Stefan-Joptwojmać
Teraz wygląda zdecydowanie lepiej :fingers_crossed: -
@Byku-Duma-Warmii said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Stefan-Joptwojmać
Teraz wygląda zdecydowanie lepiej :fingers_crossed:Jutro spróbuję pogrubić resztę dla lepszej widoczności.
-
-
Teraz jest chyba bardziej czytelne?:P