[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
@cezarro said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@formoza said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
A benda jakieś pamiątkowe banery??
Hahaha , zawsze jak czytam Twoje wypowiedzi to zastanawiam się czy masz jakąś dysleksję czy coś , czy też może jesteś po prostu lekko upośledzony ?
Panowie @Cezarro i @Formoza, przeprosicie się, czy obaj chcecie po banie za wzajemne, publiczne obrażanie się oraz spamowanie nie na temat? Drugi raz nie będę się pytał.
@cezarro Dobrze że ty jesteś upośledzony to chociaż nie trzeba się tego domyślać.
-
@stefan-joptwojmać said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
To inaczej:
@Dovco_HandF
@ToomAnyWays
@sniki26
@Byku-Duma-Warmii
@Marcin6578Wstępnie czy wasze grupy wezmą udział w drugiej edycji, która start wstępnie planowany jest na 17 września?
Z tego co wiem to Dovco nie ma grupy
-
Panowie @Cezarro i @Formoza, przeprosicie się, czy obaj chcecie po banie za wzajemne, publiczne obrażanie się oraz spamowanie nie na temat? Drugi raz nie będę się pytał.
@cezarro Dobrze że ty jesteś upośledzony to chociaż nie trzeba się tego domyślać.
Zaraz zaraz miszczuniu , dlaczego ja mam przepraszać skoro to właśnie ja zostałem obrażony przez kolegę dyslektyka ? Czy byłoby Ci przyjemnie gdyby to ktoś napisał o Tobie w podobny sposób ? Nikogo nie będę przepraszał , choćby mnie tutaj skazano na karę śmierci albo nawet jeszcze coś gorszego
-
@cezarro Panie niewinny przeczytaj cały mój post. Na górze jest od niejakiego Cezarro czysta prowokacja - poniżej głupia odpowiedź sprowokowanego. Ja to tak odczytuję. I odpowiednio, sprawiedliwie was rozliczę. Daję wam 24 h na załatwienie tego po męsku. Bez odbioru.
-
@dovco_handf said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@cezarro Panie niewinny przeczytaj cały mój post. Na górze jest od niejakiego Cezarro czysta prowokacja - poniżej głupia odpowiedź sprowokowanego. Ja to tak odczytuję. I odpowiednio, sprawiedliwie was rozliczę. Daję wam 24 h na załatwienie tego po męsku. Bez odbioru.
Przepraszam że zapytam , ale co rozumiesz przez " załatwienie tego po męsku " ? Masz na myśli pojedynek , czy coś ? Właśnie tak się kiedyś tak się załatwiało sprawy po męsku , ale wolę się upewnić zanim poleje się krew :skull_crossbones:
-
@cezarro Sorry za to co napisałem, ale zanim coś napiszesz jeszcze na mój temat lub kogoś innego, to się zastanów, bo obrażanie innych ma swoje konsekwencje i sądzę że nikt nie będzie tego tolerować, stąd moja reakcja. Teraz dam sobie na luz.
-
Się zmienia, nie nadążyłem
W takim razie @Łukasz-Kowalski @Damiś27 czy Polish Eagles wyraża chęć wzięcia udziału w drugiej edycji turnieju?
-
@dovco_handf said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
Spokojnie miszczuniu ,po co te nerwy ? Żeby nie zaogniać dalej sytuacji przepraszam wszystkie osoby które poczuły się urażone moimi komentarzami Moja wina ,moja wina , moja bardzo wielka wina ... Chyba w tej sytuacji można już zrobić tutaj porządek i pousuwać wszystkie zbędne komentarze ?
-
@huzar-shakir said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@cezarro teraz to kastet bądź baseball są w modzie,albo ...maczety ;)u mnie w mieście gościa tak pokroil...
Maczety to w Krakowie chyba najpopularniejsze ?
-
@cezarro said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
Chyba w tej sytuacji można już zrobić tutaj porządek i pousuwać wszystkie zbędne komentarze ?Nie widzę takiej potrzeby, na tą chwilę może zostać ku przestrodze. Teraz jest czas na dyskusję o turnieju. Co wam się podobało, co chcielibyście zmienić. Nie ukrywam, że mam kilka pomysłów odnośnie formuły turnieju i chętnie bym przyjrzał się waszym opiniom.
-
@stefan-joptwojmać
Jak dla mnie spoko formuła. Jednak może byc problem z zebraniem Orłów do tego turnieju -
@pimus1910 Jeśli zbierzemy 6 grup, to wyjdzie po 3 osoby na grupę:) Co się dzieje, że macie problemy?:)
-
@stefan-joptwojmać
Jednemu się nie podoba formuła,inni odpoczywają,jeszcze inni powoli zarzucają OSM,a innym się dzieci rodzą(mi ) i dużo mniej czasu już teraz jest ciężko bo żona termin ma za tydzień i już ciężko z nią, a jeszcze budowę mam w trakcie -
@pimus1910 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@stefan-joptwojmać
Jednemu się nie podoba formuła,inni odpoczywają,jeszcze inni powoli zarzucają OSM,a innym się dzieci rodzą(mi ) i dużo mniej czasu już teraz jest ciężko bo żona termin ma za tydzień i już ciężko z nią, a jeszcze budowę mam w trakcieNic nie szkodzi jest jeszcze trochę czasu. Grubo ponad miesiąc. Chciałbym, żeby wypowiedziała się osoba, której formuła się nie podoba, które elementy, bo mamy kilka opcji zmian w tej formule i warto wziąć wszystkie głosy pod uwagę.
-
@stefan-joptwojmać może minimalne zwiększenie ilości transferów np.do 8 na sezon?