[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
@Byku-Duma-Warmii Żywe, kulejące, legendy polskiego OSM :older_man_tone2: :older_man_tone4:
-
Dziwna liga.. ostatnie miejsce. Nigdy nie byłem ostatni nie licząc bitew, a tu proszę kolejki strasznie szybko uciekają i punktów za dużo nie przybywa.
-
@Stefan-Joptwojmać Zmień coś w suwakach i będzie lepiej :ok_hand_tone2:.
-
Lepiej nie zmieniaj nic bo ja też jestem na spodzie, a również nie chce być ostatni
-
Co się dziejeeeeeeeeeeeeeeee
-
@Stefan-Joptwojmać
Każdemu się przytrafia słabszy moment. Musisz go przezwyciężyć i stać się silniejszy dzięki niemu -
@daroo933
To jest zawsze najlepsze, walka do końca o jak najlepsze miejsce do ostatniej kolejki :slight_smile: -
@sniki26 Świetny mecz i fartowne moje zwycięstwo :goal:.
-
@Dovco_HandF idzie jak taran "miazgując" co tylko stanie na jego drodze.
-
@Stefan-Joptwojmać ale ma już zmęczona kadrę może złapie zadyszkę xd
-
@Stefan-Joptwojmać Jeszcze sporo kolejek do końca i dużo może się wydarzyć :thumbsup_tone1:. Każdy mecz jest niezwykle zacięty.
-
Transfery po 23 kolejce:
MKS Cracovia: ter Stegen(B), Amiri(P), Guedes(N), Stark N.(O), Young(P), Etxebarria(P)
Termalica: Chadli(N), Romero(B), Santamaria(P), Regalón(O), Kaiser(P), Zapata C.(O)
Górnik Łęczna: Larsson(O), Trondsen(P), Gagliardini(P), Lopes(B), Imbula(P), Bruno Peres(O)
Arka Gdynia: Didillon(B), Öztunali(P), Kenedy(O), Lo Celso(P), Álvarez Y.(O), André Horta(P)
Jagiellonia Białystok: Rulli(B), Milinkovic-Savic(P), Pereira(O), Jorge(O), Piszczek(O), Baines(O)
Korona Kielce: Allison(B), Boga(P), Gbamin(P), Mané C.(N), Williams(O)
Lech Poznań: Sinkgraven(P), Rigoni(P), Talisca(P), Haller(N), Sánchez V.(P), Marquinhos(O)
Lechia Gdańsk: Neuer(B), Brandt(P), Gerson(P), Gabriel Jesus(N), Fred(P), Asensio(P)
Legia Warszawa: Cataldi(P), Perin(B), Murillo(O), Sakho M.(O), Vardy(N), Varane(O)
Piast Gliwice: Horn(B), Fernandes(P), Schöpf(P), Dolberg(N), Vestergaard(O), van Dijk(O)
Wisła Płock: Lafont(B), Vilhena(P), Mascarell(P), Viviani(P), Schöne(P)
Pogoń Szczecin: Isak(N), Grimaldo(O), Ederson Moraes(B), Boufal(P)
Ruch Chorzów: Sportiello(B), Otávio(P), Vallejo(O), Kljestan(P), Obiang(P), Botteghin(O)
Śląsk Wrocław: Dragowski(B), Wickham(N), Laxalt(P), Duda(P), Cubas(P), Bamford(N)
Wisła Kraków: Donnarumma(B), Veretout(P), Ayoub(P), Aréola(B), Pastore(P), Tah(O)
Zagłębie Lubin: Rico S.(B), Zielinski(P), Mor(N), Bielik(O), Gönül(O), Andrijasevic(P)
-
Dostałem osiągnięcie zdobycia 10 pucharów za.. awans do finału, czyżby OSM wiedział coś czego my jeszcze nie wiemy??
-
@Stefan-Joptwojmać Czyli już wiadomo, że go wygrasz . I dobrze, należy się coś organizatorowi, prawda?
-
@Stefan-Joptwojmać said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
Dostałem osiągnięcie zdobycia 10 pucharów za.. awans do finału, czyżby OSM wiedział coś czego my jeszcze nie wiemy??
haha wszystko ustalone, nie mam co się spinać
-
@borynos
Wystaw rezerwowy skład, bo nie ma po co wystawić najlepszego skoro i tak już przegrany finał