[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
@michal_acm Ciesz się,że zagrałem u siebie defensywnie ze względu na to,że masz 2x lepszą kadrę Gdybym wiedział,że tak to się skończy to bym zagrał 433 a wtedy było by gorzej
-
@stefan-joptwojmać kung-fu pazdan nawet w osm kosi rywali chyba działacze GB ogladali ostatnie mistrzostwa
-
Dlaczego zagrałem inaczej niż zwykleee.. dobrze mi tak! Brawo Didierluk za wybicie mi tego z głowy, wydawało mi się, że wymyśliłem coś świetnego, a tu od razu sprowadzenie na ziemię,a powtarzałem sobie w tej lidze nic nie kombinujemy;[
-
Bardzo dobra kolejka dla PE lider pokonany oraz trochę strat odrobionych.
-
@michal_acm Brawo My
-
Walka o zwycięstwo w turnieju będzie do samego końca, a każdy mecz może zadecydować o losie jednych bądź drugich!!!
-
-
@stefan-joptwojmać
Walka do ostatniej kolejki, chyba nie może być nic bardziej ciekawego w takich turniejach Super robota Panowie -
Musimy powtórzyć ten turniej bo jak widać chyba jest zapotrzebowanie na takie emocje i w sumie tutaj monety nie grają piekna sprawa super pomysł tylko muszą wszystkie polskie grupy zagrac, ale to juz do organizatorów za rok, Brawo Panowie super pomysł !!!
-
Można odrazu ruszać z kolejną edycja np. W innej lidze.
-
To jest duży turniej i nie jest tak łatwo jak się z boku wydaje. Organizacyjnie popełniliśmy bardzo dużo błędów, ale przynajmniej wiem już co i jak. Więcej grup to problem, jeśli znalazłoby się 6 grup to można byłoby zagrać 1 ligę po 3 zawodników z każdej grupy. Tylko, że wtedy trzeba byłoby grać 6 takich lig,a przypominam, że to trwałoby to dłużej i składy byłby aktualizowane gdzieś tak w styczniu i lutym i marcu co miałoby jakiś wpływ jeśli chodzi o wartość drużyn. Mam też pomysł na nieco inną formę tego turnieju, ale na razie jest za wcześnie by o tym mówić. Najwcześniej turniej można zacząć po aktualizacji składów czyli gdzieś w połowie września.
Poza tym mam pomysł na kolejny duży turniej, pisząc duży może to zbyt skromnie nazwałem, byłby to turniej ogromny na lata, ale póki co to melodia przyszłości i zastanawiam się czy ma to w ogóle sens. Oczywiście byłby to turniej indywidualny, skierowany do każdego, a jedynym wyznacznikiem byłaby liczba meczów rozegranych na głównym koncie.
Na razie skupmy się na emocjach związanych z końcówką turnieju:)
-
Chyba, że grać w lidze fantasy
-
@stefan-joptwojmać
Fantasy-odpada!!! -
Ogólnie to nie wiem czy są jeszcze ligi fantasy, chyba, że o jakąś inną ligę wam chodzi.