Merhaba,Ben buraya daha oncede yazdım bana bırden fazla hesap açımı yasak oldugu ıcın gerı donus yapılmamıstır felan denıldı
-
Merhaba,Ben buraya daha oncede yazdım bana bırden fazla hesap açımı yasak oldugu ıcın gerı donus yapılmamıstır felan denıldı ben fazla hesap açmadım sadece foruma ulaşmak ıcın faceden girdim aktif ettim cok saçma bı yardımcı olma şeyiniz var.
Ben telefonum arızalanmadan once oyuna gırıyordum sorunum yoktu telefon bozulunca format atmak zorunda kaldım mailden heryerden maıl attım olayı anlattım hiçbirşekilde dönüş yok ilgi 0 oyunun.
Oyunu tekrar ındırdıgımde bana şifre sordu bende oyuna ılk gırdıgımde onceden şifre felan ıstemıyordu bende e postamı felan oyun ıcınden onaylamadıgım ıcın ordanda bıldırım alamıyorum lutfen yetkılı bı arkadaş yardımcı olsun.
-
@Bahadirkarakus Önce forum ve oyun kurallarını okuyunuz.
Birden fazla hesap açımında destek ekibi yardımcı olamaz dedim ama cümleyi doğru okumuş olsaydınız sonunda bize mail atarken bu hesabı sadece foruma destek ekibine ulaşmak için kullandığınızı açtığınızı belirtin dedim. Bunu belirtmezseniz destek ekibi yardımcı olamaz.
tr.support@onlinesoccermanager.com Adresine mail atınız 72 saat içersinde dönüş olacaktır.