• Na vele jaren deel uit te hebben gemaakt van de Crewstaff neem ik bij deze afscheid en leg ik mijn taak neer.
  Aan de ene kant vrijwillig, aan de andere kant niet helemaal vrijwillig.
  Er is helaas van hoger hand besloten dat de staff organisatie veranderd moest worden.
  Voor de Crewstaff hield dit in dat we verder zouden gaan met 1 Event Manager die alle crew events doet managen.
  De andere opties waren of stoppen of verder als Support Staff.
  De rol van Suport Staff is een verkapte Judge positie die ik absoluut niet zag zitten.
  Mijn motivatie en plezier haalde ik uit de crews en de crew events! De andere optie was Event Manager worden.
  Dit had gekund en een paar jaar geleden in mijn studententijd had ik deze rol ook graag op mij genomen, ware het niet dat ik tegenwoordig simpelweg niet de tijd heb om dit allemaal alleen op mij te nemen.
  Ik heb dus besloten te stoppen en mijn taken neer te leggen.
  Ik ga verder als Member of Honour en zal achter de schermen zoveel mogelijk Carlo en met name Robbie in hun nieuwe rollen ondersteunen en adviseren indien nodig en zal aanblijven als lid van de crewlevel jury.
  Ik blijf verder, zij het op een lager pitje, actief in de crewwereld en op OSM.
  Ik heb de afgelopen jaren deze taak met veel plezier op mij genomen en wil graag Tim, Patrick en Robbie bedanken voor de prettige samenwerking en ik heb alle vertrouwen in Carlo en Robbie als nieuwe sterkhouders van de crewwereld en ik wil hun alle succes wensen!

 • Dutch Users

  @Christiano-Mengelaldo_NL
  😢 😞
  Bedankt voor alles en je jarenlange inzet en passie en vele werk voor OSM en alle crews!


 • Helemaal geen vrijwillig afscheid dus. Als je je jarenlang zo inzet en een paar flapdrollen besluiten je rol gewoon maar op te doeken voor iemand die nog maar net komt kijken in het staffwereldje. Totaal niet fair imo maarja dat is precies zoals we "van hoger hand" kennen.

  Chris bedankt voor je inzet de afgelopen jaren 🙂


 • Mooi is dat, takenpakket uitbreiden (CC, NK, CK, enz) en de staff inkrimpen van 3 naar 1. Begrijpelijk dat je daarvoor hebt bedankt, dan moet je inderdaad flink wat tijd in het spel kunnen steken.

  Bedankt voor al jullie inzet voor de crews, Chris en Patrick! En mooi dat je de MOH status hebt gekregen, het zij je gegund 👍


 • Ik heb mijn onvrede hierover al geuit naar een aantal personen. Snap niets van deze beslissing. Alles moet tegenwoordig zo compact mogelijk.

  Op deze manier mensen eruit zetten vind ik ook daarom erg schandalig. Zo ga je niet met collega's om die al jaren deel van iets uitmaken.

  Als de staff wordt opgeschoond, mag ook hogerop een beetje schoongemaakt worden. Bah.


 • ow, jammer dat dit gebeurd is van hogerhand voor een deel.. Ik vond je persoonlijk één van de beste moderators. Duidelijk dat je al veel ervaring had. De OSM-staff verliest hiermee een enorme kracht. Veel succes met wat je nu gaat doen!

  Massive respect!

  En zoals iemand al boven mij reageerde, idd.. tegenwoordig moet alles ingekrompen worden én toch dezelfde inzet en intensiteit aanhouden. Ik hoop dat ze weten dat ze sowieso aan kwaliteit gaan moeten inboeten.


 • @Christiano-Mengelaldo_NL

  Christian ,

  bedankt voor je inzet al die jaren en succes verder met hetgene wat je nu nog gaat doen bij en voor OSM

 • Moderator NL

  Bedankt voor je jarenlange inzet als Crew Support. Jammer dat je op deze manier het veld moet ruimen.

  De laatste tijd zijn er aardig wat vage moves geweest in de top van GB. Bij sommige snap ik nog enig sinds de logica erachter, maar deze move begrijp ik niet. Wat is er mis om 1 Crew Support lid te hebben die, op onze versie, de Event Manager (Robbie) kan ondersteunen op het gebied van de crews en crew events?

  In ieder geval goed om te zien dat je de MoH status krijgt. Die heb je zeker verdient!

 • Community Manager

  Christian, bedankt voor je inzet voor de crews op OSM in al die jaren.
  Het is jammer dat het op deze manier moet, maar goed om te horen dat je ondanks je afscheid vanuit de MOH-positie nog bereid om je steentje bij te dragen aan de crewwereld.
  Ook Patrick bedankt voor de verrichte diensten in de afgelopen jaren, het ga jullie goed!


 • Welkom bij de club:cartwheel_tone3:

 • Member of Honour

  Ja echt balen Chris, ipv in een lekker ervaren (10 en 6 jaar) en ingespeeld team terecht te komen, werd alles omgegooid, pasten jij en Pat voor EM en moet ik het opeens 'alleen' uit gaan zoeken. Niet wat ik voor ogen had toen ik hier aan begon. Gelukkig blijven jullie wel mijn klankbord en vraagbaken, dus zal veel nog in overleg gaan. Bedankt voor de korte maar goede samenwerking 🙂


 • Alles moet eraan geloven sinds de nieuwe versie...
  Ik kom je nog wel eens tegen op LFS Chris. 👍

 • Dutch Users

  Dat is balen
  Dankje wel.voor de mooie jaren

 • Moderator NL

  Heel erg jammer Chris. Ik denk dat jouw inzet heel erg gemist gaat worden. Tuurlijk hebben we aan Robbie ongetwijfeld een goeie als Event Manager, maar imo kunnen meerdere handen meer voor elkaar krijgen.

  In ieder geval heel erg bedankt voor je inzet afgelopen jaren. MOH status heb je dan ook meer dan verdiend.


 • Jammer, de enige CS-er die ik nog serieus nam. Ik ben het nog steeds niet eens met het afwijzen van ons level, ik had de meeste hoop dat jij ons bid wel serieus nam. Maar goed, bedankt voor alles, wees blij dat je er klaar mee bent 😉


 • Dit is zeer spijtig om te horen, en wat is nu eigenlijk de reden dat ze zoveel inkrimpen.

  je zou zeggen ze verdienen een stuk meer met die BC onzin en dan gaan ze inkrimpen, vreemd eigenlijk.

  maar goed dat ter zijde, ik wens je veel succes in de toekomst en jammer dat dit besloten is, vind je in die korte tijd dat ik je heb gesproken in ieder geval een top gozer.
  bedankt voor alle jaren en goede werk voor OSM, ik zal af en toe nog wel is een biertje komen drinken in het LFS cafe.

  🍻


 • Ook via deze weg heel erg bedannkt voor alles wat je voor OSM gedaan hebt Chris!


 • @The-best-manager-in-the-world_NL Zo ga je juist wel om met mensen die zich zo ontzettend hebben ingezet voor OSM. We hebben besloten om wat meer lijn in de stafstructuur te brengen (ook in lijn met de rest van OSM). We wilden daarin kost wat kost de ervaring van Chris behouden en gelukkig heeft hij daarmee ingestemd.


 • @vinnievuik_NL Ik snap dat dat vreemd oogt. Maar we willen dit soort zaken juist ook beter vanuit OSM faciliteren met Crews.


 • @meneer-Speksnijder_NL Ik ben een van die flapdrollen en ik snap dat het zo oogt maar hier is juist heel veel overleg aan vooraf gegaan om de structuur te verbeteren voor de spelers van OSM. En inderdaad, Chris heeft op dit gebied nog veel meer ervaring dan ik en daarom zijn we ook zo blij dat hij beschikbaar blijft.