Basketbol
-
Evet Fenerbahçe ligde de şampiyon oldu. Bir Galatasaraylı ve LeBron taraftarı olarak geçirdiğim en kötü yıl olabilir. Fenerbahçe'yi tebrik ederim.
-
@Kaiser-Brian-Clough Hahah bize faydası olmadı hem LeBron hem Gs'nin
-
Galatasaray takım kaptanı Sinan Güler yıllık 700 bin dolar karşılığında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Galatasaray'ın 300 bin dolar teklif ettiği söyleniyor.
NBAde Chris Paul Houston Rockets'a, Paul George Oklahoma City'e takas oldu. Paul Millsap Denver'a giderken Jimmy Butler da Minnesota'nın yolunu tuttu. Doğu Konferansında adam kalmadığı gelen bilgiler arasında. Carmelo Anthony'nin de Houston Rockets'a gidebileceği söyleniyor. -
@Kaiser-Brian-Clough Sinan Güler ah be ah
-
@Kaiser-Brian-Clough Bence OKC en iyisini yaptı Paul George ile
-
@mrtgll33 Herkes farklı bi hamle beklerken çer çöp karşılığında Oklahoma'ya gitti. Indiana'yı rezil yönetiminden ötürü kutluyoruz. Gelecek yıl Lakers da oynamak istediğini söyledi Paul George. LeBron James in de Lakersa gideceği konuşuluyor. Enteresan bi yıl oluyor. Houston büyük bi hamle yaptı Chris Paul ü alıp. Yanına bir de şutör forvet arıyorlar. Paul George u istediler ama alamadılar. Carmelo peşindeler şu an. Olursa onlar da şampiyonluk adayı olacak. Doğu Konferansında gerçekten adam kalmadı. Cleveland eze eze yine finale kadar gidecek gibi duruyor. Finalde Batıdan gelecek bi buldozerin altında kalması muhtemel. İnşallah düzgün bi takasa girerler iyi bir pivot şutör guard veya iyi bi 4 numara alırlar. Porzingisi istedikleri söyleniyordu olursa tadından yenmez.
Sinan Güler bana kalırsa doğrusunu yaptı. Çünkü Galatasaray basketbol takımında ümit yok. Rezalet yönetiliyor. Kariyerinin sonunu bu şekilde geçirmek istememesi çok normal. Ayıp etti ama olsun. -
@Kaiser-Brian-Clough Ayıp etti ama Euroleague'de iyi bir rotasyon oyuncusu olur.
NBA de dediğin gibi bu yaz harbiden işler karışık bende takipteyim süpriz hamleler gelecek gibi görüyorum. Doğu'da zaten klasik liderler belli gibi
-
@Kaiser-Brian-Clough Aynen öyle yoksa Ahmet Düverioğlu ile oynuyorlardı
-
Fenerbahçe Basketbol takımımız Doğuş grubu ile anlaşma yaparak büyük iş çıkardı Galatasaray ' ın kaptanı Sinan Güleri transfer ettik sağlam para geldi Euroleague şampiyonu kadroyu da elimizde tutarsak bu başarıyı inşallah tekrarlayabiliriz
-
@RvP1228 Euroleague şampiyonluğundaki büyük etkenlerden biri olan Bogdanovic NBAe transfer oldu. Ama Fenerbahçede çok para olduğu için yine bu yıl en büyük favori olacak
-
@Kaiser-Brian-Clough Doğuş grubuyla anlaşma yaptığımız için yıldız transferlerine yetecek çok paramız var yani 1-2 yıldızın ayrılması çok da önemli değil yerlerini doldururuz Bogdanovic çok iyi bir oyuncuydu ama yerine daha iyisini alabiliriz diye düşünüyorum
Obradovic takımın başında olduğu sürece güzel işler çıkarmaya devam ederiz malum futboldan ümidimiz yok en azından basketbolda başarılıyız
-
@RvP1228 Burada partizanlık yapmadığımı belirtmek isterim öncelikle ama Fenerbahçe aşırı ballı. Ülker, Doğuş, LİMAK, Acıbadem, Kiğılı gibi gruplar arkasında. Hepsinin yönetim kurullarının başkanlarının koyu Fenerbahçeli ve kongre üyesi olduğunu biliyoruz. Şimdi bir de KOÇ başkanlığa gelecek. Galatasaray ise aksaçlılar kurulu gibi. Elini cebine atan yok. Riva vardı orayı yicez bakalım. Bi Sabancımız var o da elini taşın altına koymaktan korkuyor. Bari Pegasus'u sponsor yap kulübe. Ama yok. Ünal Aysal abimiz iyi para harcadı ama adamın projesi vardı. Fikret Orman desen inanılmaz bir ticari zekayla yönetti kulübü. Nereden nereye getirdi. Bizde de işte Özbek Bros. var.
-
Haha @Kaiser-Brian-Clough
-
@mrtgll33 Şu duruma üzülüyorum ya. Cavs hala gidiyor yaşlı adamlar alıyor. Takımda Gm bile yok NBA bu yıl nasıl olacak bakalım. Carmelo için Houston a gidecek diyorlar. Bari onu Cavs alsaydı Kevin Love iyi hoş da yavaş kalıyor oyun çok hızlandı artık. Porzingis Clevelandda olsa yüzde 51 şampiyon Cavs derim. Öyle bi oyuncu. Draft gecesinden beri favorim
-
@Kaiser-Brian-Clough Lakers da yeni Kobe denilen bir oyuncu vardı baktın mı
-
@mrtgll33 Lonzo Ball için mi diyosun. Yoksa geçen yıl aldıkları Ingram için mi. Lonzo Babası yüzünden harcanacak diye korkuyorum. Kaliteli bi saha görüşü var Jason Kidd le falan karşılaştırıyorlar. Öyle iyi diyorlar. Göreceğiz
-
@Kaiser-Brian-Clough Lonzo Ball dan bahsediyorum