Hesap
-
Benim 2016 Yaz aylarında kıllandığım bir hesabım vardı . Fakat kullanıcı adını hatırlayamıyorum ve bağladığım e-postayı da hatırlayamıyorum belkide e posta bile bağlamadım fakat ilerleme kaydedip oyunu bırakmıştım . bundan 1 ay önceye kadar tekrar başladım ve hesabımın kullanıcı adı şifre herşeyini unuttum . Bu eski hesabım için ne yapabiliriz ?
-
Merhaba @drogbagar17
Kullanıcı adınızı bildirmezseniz size yardımcı olamayız -
İşte durum o ama hani hani mesela kullanıcı adım abc123 ise örnek veriyorum ab yerini hatırlıyorum fakat arkadaş eklemeye çalıştım olmadı. Kullanıcı adını bilmiyorum zaten ?
-
@drogbagar17 Kullanıcı adını en azından bilseniz tr.support@onlinesoccermanager.com adresine mail atıp şifre isteme talebinde buluna bilirdiniz.
-
@Sosyokrat yani bir çözümü yok diyosunuz peki sizin benim aklımda kalan yeri söylesem sizin o kullanucu adı ile başlayan kullanıcıları bulma imkanınız yok mu sistem oalrak sizde kullanıcı adları var ben bildiğim kadarını söylesem böyle 2016 eylülde sOn giriş vb. Şeyler bulsak öyle bi imkan yok mu
-
@drogbagar17 Maalesef.
-
@drogbagar17 tek hesap kullansanız unutmazsınız mobilde aynı hesapla devam edersiniz ama malesef bir değil 10dan fazla hesap açarsanız unutmanız gayet mümkün lütfen tek hesapla devam ediniz