Şifre istiyorum umursayab yok
-
Belki burdan çare çıkar diye buraya 3 4 defa konu actım ama derdime derman bulamadım şifremi istiyorum e postaya gelmiyor günlerdir mesaj atıyorum kimse cevaplamıyor daha nenyapiyim mahkeme gidicem yemin ederim hesap adı sekerciii ya emaili bakın yada lütfen ilgilenin artık sıkıldım daaa bu nasıl ilgilenmek admin bey
-
@Sosyokrat 3 gün önce bi attım,2günce yine attım dün yine attım,bugün yine 2 kere mesaj gönderdim inanın umursayan yok sabrediyorum ama dayanamıcam artık yani
-
@Sosyokrat efendim 1 saat önce yine gönderdim,siteden şifre istiyorum bildirim gelmiyor size mesaj atıyorum cevap alamıyorum cidden sıkıntıdayım öenajerimin adı sekerciii
-
16:01:11 de hesabı açıp 16:01:22 de şifrenizi unuttuğunuz zaman maillerde yardcımcı olamıyoruz.
Hesabınızın Sosyal Ağ'lar ile bağlantısı var ise oradan erişebilirsiniz yok ise e-mail tanımlayıp (Hesabı Kurarken), kayıtlı e-mail den şifreyi unuttum diyerek şifre sıfırlama maili alabilirsiniz.
Ayrıyeten şuan foruma yazabildiğinize göre erişim sağlamışsınız, farklı bir hesap ile de olsa.
Bu tür konularda forumlardan yardımcı olunamamaktadır.