Typeriada 2017
-
Nagród brak?
-
@daroo933
Nie tylko Ty zapomniałeś. Było nas znacznie więcej. -
@Byku-Duma-Warmii dlatego powinno to być jakoś przypominane xd
-
@daroo933 Z reguły w piątek przypominałem na forum . Przed meczami ostatniej kolejki rzeczywiście tego nie zrobiłem i od razu mniej graczy oddało swoje typy.
@Krokodyl-Amazoński said in Typeriada 2017:
Nagród brak?
Pracuję nad pamiątkowymi grafikami
-
@mihau1878 said in Typeriada 2017:
Typeriadę 2017 wygrywają ex aequo @daroo933 i @Krokodyl-Amazoński . Na 3 miejscu ze stratą 2 punktów znajduje sięv @maloba
Gratki dla pierwszej trójki:clap_tone1: mihau - świetne prowadzenie! Ileż ty robisz dla tej naszej małej społeczności, ileż swojego czasu poświęcasz! .
-
@Dovco_HandF
Michał jak zwykle wszystko na najwyższym poziomie dopracowane. Super robota . -
@Byku-Duma-Warmii said in Typeriada 2017:
@Dovco_HandF
Michał jak zwykle wszystko na najwyższym poziomie dopracowane. Super robota .Profesjonalista :thumbsup_tone1:.
-
Cholera, zapomniałem o ostatniej kolejce... A była szansa na top 3 No ale trudno. Gratuluje zwycięzcom!
Mihau super robota z typeriadą
-
@Michal_ACM
Niestety obaj o niej zapomnieliśmy i w taki sposób straciliśmy szansę na podium :(. Będzie musieli spróbować w kolejnych zabawach zająć wyższe miejsce :slight_smile:. -
Brawa dla mihaua i dla zwycięzców! Temat zamykamy.
-
@Rusewicz Coraz lepsze te Twoje grafiki. Mogę tylko pogratulować twórcy grafik oraz @Krokodyl-Amazoński @daroo933 :first_place: za zwycięstwo w Typeriada 2017
-
@Rusewicz Dobra robota, miła dla oka :clap_tone1:.
-
@Rusewicz
Jak zwykle świetna robota, coś pięknego, nie mogę oczu oderwać od tego baneru . Teraz jeszcze bardziej żałuję, że nie oddałem głosu w ostatniej kolejce :(.