ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@revengeiscoming kolay geldin qrall
-
@ofmanager_ kızmıyorsa bir sıkıntı vardır zaten
-
@1gizemli said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@ofmanager_ kızmıyorsa bir sıkıntı vardır zaten
@1gizemli Kara vicdanlı hoca.....
-
@revengeiscoming böyle dediğine göre daha önce çok canlar yakmış
-
@1gizemli Ben ona daha neler neler diyorum da ortam müsait değil
-
@revengeiscoming aradan benimkileri de çıkar qrall
-
@1gizemli ayıpsınn kral
-
@sosyokrat İyi akşamlar, bu akşamki, lig maçımı 1-0 kazanmama rağmen puan cetveline beraberlik olarak işlenmiş, bunun düzeltilmesini rica ediyorum.
link text -
Hayırlı geceler cümleten arkadaşlar
-
@ofmanager_ said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Hayırlı geceler cümleten arkadaşlar
Hayırlı geceler sayın CEO.
-
@revengeiscoming eyvallah miraderim
-
@ofmanager_ iyi geceler kardeşim
-
@1gizemli said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@ofmanager_ iyi geceler kardeşim
-
Günaydın herkese.Oyunu bırakalı çok uzun zaman oldu.Ne var ne yok diye bir bakayım dedim şifresini bile hatırlayamadım yeniden şifre oluşturdum.Eski forumdan,oyundan ekran görüntüleri halen duruyor.Özlemiyor değilim.
-
Günaydın herkese
-
Herkese iyi tatiller.Arkamızdan çok güzel iş çevirenlerin de İşçi Bayramını kutlarım
-
@ppsikologg_nl @ofmanager_ Davranışınız OSM admini ile tartışıldı ve şuna karar verildi: NL hesabın forumlardan 1 yıl süreyle banlandı. Bunu son uyarı olarak kabul edin. Davranışınız değişmezse, OSM'de iki hesabın da kitlenecek! Bu uyarı ana hesabı banlanmasın diye NL hesabından mesaj atan(ceza alacağını bildiği için) herkes için geçerlidir
-
herkese günaydin.hayirli cumalar arkadaslar
-
Selamün aleyküm buralar sessiz kalmış beyler Yarın ilk teravih ve sahur olacak. Şimdiden yaptığınız ibadetler kabul olsun. Ramazanda forum sohbetleri umarım grup grup olmaz hep beraber sohbet etmeyi başarabiliriz Bence burada kaynaştıracak kişi de sizsiniz @hustundel hocam.